M-AM HOLBAT CU FOLOS?

0
58

A FOST DEZBATEREA?

Ponta-IohannisFăcută pe genunchi, prin forţarea momentului, dezbaterea s-a produs la RealitateaTV, unde Ponta ştia că merge. Iohannis s-a decis în ultima clipă. Nu mi-a plăcut nici cum a decurs, nici dezorganizarea…N-au fost teme. A băgat gazda ce a vrut. Rareş Bogdan a şi subliniat că anunţul că vin amândoi l-a primit cu 45 de minute înainte. Respectul faşă de jurnalişti nu e prea mare.* Iohannis s-a expus inutil. A pus el întrebări, când interesul era să-şi susţină cauza. Ponta e arătat că e un comunicator bun, că e tupeist, care ştie să-l scoată din calm pe Iohannis. Sibianul s-a lăsat angrenat în jocul pe contre, a răspuns fără umor, verb.* Am văzut multe analize după. Cineva sublinia că T. Băsescu, un tip verbal, se pregătea minuţios pentru astfel de confruntări. Asta trebuia să facă şi Iohannis.  Ponta a reamintit că Iohannis a fost la un pas să facă parte din guvernul lui. A amintit şi numele lui Crin Antonescu…Ponta l-a prins în offside  cu Republica Moldova, unde Iohannis n-a fost niciodată…Dealtfel un candidat serios trebuia să se fi dus în mai toate comunităţile cu români.* D. Buşcu presupune că Iohannis nu va mai participa la astfel de dezbateri. El e fan Ponta, dar nu cred că exagerează. Se pare că Iohannis n-a ascultat nici sfaturile staff-ului. * Analiza de la Realitatea a fost mai nuanţată. N-a venit cu notiţe, documente, ca să pară sigur pe el. Era bine ca Iohannis să fi ştiut mai multe nume de baroni penali, să fi fost în temă cu blocarea voturilor, n-a zis nimic despre „marţea neagră”, a fost neclar şi cu 2012…Cum a fost privatizarea CFR Marfă? Guşă e deranjat de faptul că despre soarta României nu s-a vorbit! Dar l-a lăudat fără rezerve pe Ponta! Un aspect e clar. Confruntarea era debalansată din start. Un premier în funcţie ştie net mai multe decât oricare contracandidat. O astfel de ciocnire a mai fost în 2004 cînd fostul premier Năstase s-a ciocnit cu Băsescu. Ori eşti tobă de informaţie, ori discuţi numai despre principii. Iohannis a găsit a treia cale.* Referiri la pensii de soacră, la ziarele ACL şi altele nu erau din filmul ăsta.* Iohannis a avut o ultimă întrebare pe care am uitat-o deja. Un fâs…Era mai preocupat de cronometraje, deşi minutele nu i-au folosit, trebuit.* Am citit şi articole care-l dădeau câştigător pe Iohannis, dar nu prea aveau argumente.* Oare indecişii s-au ales cu ceva de aici?
Adun aici tot ce găsesc în presă despre dezbaterea de ieri!
 
Dînd curs șantajului practicat de Cozmin Gușă, consultantul politic al Elenei Udrea, Klaus Iohannis a făcut greșeala vieții sale: S-a decis cu o oră înainte de dezbaterea la care se anunțase Victor Ponta să participe.
http://www.reportervirtual.ro/2014/11/cum-a-fost-atras-klaus-iohannis-in-capcana-intinsa-de-cozmin-gusa-consultantul-politic-al-elenei-udrea.html
După Ion Cristoiu, am aici şi opiniile lui Adrian Halpert
Oameni buni, hai să nu ne mai agităm. „Marea dezbatere” de aseară a fost până la urmă un mare nimic. Nimic despre nimic…
http://www.reportervirtual.ro/2014/11/profesorul-rigid-si-elevul-obraznic-cum-a-vrut-iohannis-sa-fie-ponta.html
Dan Andronic în Evenimentul zilei!
Klaus Iohannis a ales, pentru întîia confruntare cu Victor Ponta, un mediu prietenos. S-a dus la Realitatea TV, un post care poate fi considerat mult mai apropiat de ACL decât de PSD, la emisiunea lui Rareș Bogdan, unul din susținătorii săi declarați. Este (doar) o poveste frumoasă ideea potrivit căreia s-a aflat doar cu o oră înainte de prezența lui Klaus Iohannis în studiourile Realitatea TV.
http://www.evz.ro/victor-ponta-klaus-iohannis-un-meci-cu-un-singur-mare-castigator.html
 
 
 
Prima confruntare televizata dintre candidati a fost complet irelevanta in privinta informatiilor noi aflate despre pozitionarea candidatilor pe temele mari. Dezbaterea de la Realitatea TV a fost insa relevanta pentru a afla cine si cum SINT cu adevarat candidatii, si a fost mai mult despre Klaus Iohannis decit despre Victor Ponta. Ponta a fost exact asa cum il stim din nenumaratele aparitii TV: agresiv, alunecos, manipulator, nationalist de cartier. Marea miza a fost Iohannis.
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-18531154-rece-despre-dezbaterea-ponta-iohannis.htm
 
 
De la Radu Moraru citire!!!
Stiti de unde stiu?!
1. Ponta e un fricos cacacios dar a venit la dezbatere plin de el, ca pe mosia lui.
2. Stia dinainte toate intrebarile avind “copiutze” pentru fiecare raspuns.
3. A avut intrebari ridicate la fileul lui de pontanac.
4. Operatiunea de spalare a lui Ponta si de murdarire a lui nea Klaus a fost urmata de o operatiune de spalare a Realitatea Tv, doar-doar nu s-ar prinde “pulimea”.
5. Nea Klaus a fost lasat din brate de o parte a echipei sale electorale, dovada ca “tradatorii” care stiau de intelegerea Realitatea-Ponta nu l-au pregatit pe neamt cu absolut niciun “as” in mineca.
http://www.nasul.tv/2014/11/12/realitatea-tv-s-a-vindut-lui-ponta/
 
 
Cristian Tudor Popescu în Gândul
Magistrul Loază şi ucenicul Forfotă
http://www.gandul.info/puterea-gandului/magistrul-loaza-si-ucenicul-forfota-13537738
 
 
 
ANALIZĂ Mediafax Monitorizare: De câte ori au folosit Ponta şi Iohannis cuvintele-vedetă „Băsescu”, „lozincă” şi „respect”
Victor Ponta a folosit 6.022 de cuvinte pentru a convinge publicul să-l voteze, iar Klaus Iohannis 4.004, miercuri seară, la a doua confruntare electorală, desfăşurată la B1 TV, iar cuvintele-vedetă au fost „Băsescu”, „lozincă” şi „respect”, conform datelor furnizate de Mediafax Monitorizare.
Unul dintre cuvintele folosite frecvent în emisiune a fost „lozincă”, cel care, la prima dezbatere televizată a fost rostit doar o dată, când Victor Ponta a calificat drept „lozincă” afirmaţia lui Klaus Iohannis potrivit căreia, într-o societatea democratică, fiecare cetăţean are dreptul la vot.
http://www.mediafax.ro/politic/analiza-mediafax-monitorizare-de-cate-ori-au-folosit-ponta-si-iohannis-cuvintele-vedeta-basescu-lozinca-si-respect-13547526
 
 
 
DEZBATERE PONTA – IOHANNIS, B1 TV. Cine a câştigat cea de-a doua confruntare? Cristian Tudor Popescu: „Nu-l votez pe Victor Ponta”
DEZBATERE PONTA – IOHANNIS, B1 TV. Victor Ponta şi Klaus Iohannis s-au întâlnit miercuri seară în a doua dezbatere televizată, la B1TV, cu moderatoarea Mădălina Puşcalău. Claudiu Pândaru şi Cristian Tudor Popescu au dezbătut, într-o ediţie specială Gândul Live, confruntarea celor doi candidaţi la preşedinţie.
„Este un moment de remiză între cei doi”, consideră Cristian Tudor Popescu, după prima dezbatere între cei doi candidaţi. „A venit în contradicţie dl Iohannis cu propria lui imagine, pe care a dorit să o livreze publicului. Cum adică vii tu sasul chibzuit, pe nepusă masă – azi am aflat că staff-ul lui a aflat în ultimul moment, că nu s-a sfătuit cu nimeni. Nu ştiu cum vine asta. Eu nu cred că îţi poţi permite să iei decizii personale, pe picior”, mai spune Cristian Tudor Popescu.
http://www.gandul.info/politica/dezbatere-ponta-iohannis-b1-tv-cine-a-castigat-cea-de-a-doua-confruntare-cristian-tudor-popescu-nu-l-votez-pe-victor-ponta-13539457
 
Vor fi şi altele!!! Mai treceţi pe aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here