Mădălina Puşcalău Dobrovolschi în "Prim-plan" la TVR 1

0
142
Madalina Puscalau DobrovolschiDin 25 ianuarie, dezbaterea zilei pe teme de actualitate, realizată de Ştirile TVR, se vede de luni până joi, în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+. Mădălina Puşcalău Dobrovolschi se alătură echipei de jurnalişti moderatori ai emisiunii Prim-plan.
 
Cele mai interesante subiecte de actualitate vor fi dezbătute seară de seară alături de oamenii momentului la Prim-plan, un talk-show care revine din 25 ianuarie în grila TVR 1. Mădălina Puşcalău Dobrovolschi se alătură echipei de jurnalişti moderatori ai emisiunii Prim-plan, din care mai fac parte Alina Stancu, Mihai Rădulescu şi Claudiu Lucaci.
De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale zilei. Mihai Rădulescu va fi moderatorul dezbaterii de luni, Claudiu Lucaci va aduce invitaţi relevanţi la Prim-plan marţi, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi va fi la cârma dezbaterilor de miercuri, iar joi, Alina Stancu va încheia seria emisiunilorPrim-plan a săptămânii.
Dacă Alina Stancu, Mihai Rădulescu şi Claudiu Lucaci sunt jurnalişti pe care telespectatorii îi urmăresc constant la TVR, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi revine la televiziunea publică după aproape 10 ani.
„Mă bucur să-i pot anunţa pe toţi cei care aşteaptă revenirea mea în televiziune că încep colaboarea cu Televiziunea Română. Este un pas bine chibzuit, care exprimă dorinţa de a oferi experienţa mea postului public de televiziune. Am ales TVR tocmai pentru că am încredere în potenţialul ei şi pentru că vreau să ajut echipa. În plus, cred că TVR este tribuna perfectă pentru emisiuni de calitate, unde pot să contribui la mai buna informare a telespectatorilor şi deloc la promovarea senzaţionalului.
În primul rând vreau să promovez în emisiunea pe care o voi modera oameni care nu doar că au ceva de spus, dar care vor să se şi implice în a schimba ceva. Îi aştept, aşadar, pe telespectatori la Prim-plan cu o ediţie specială, în această miercuri, de la ora 21.00, la TVR 1. Îmi doresc, aşa cum i-am obişnuit pe telespectatori, emisiuni dinamice şi interactive, aşa că voi fi foarte atentă la mesajele publicului. Voi prelua în direct întrebările şi comentariile telespectatorilor”, spune Mădalina Puşcalău Dobrovolschi, cea care va modera ediţia de miercuri a emisiunii Prim-plan de la TVR 1.
Dezbaterea Prim-plan va fi urmată, de la 22.30, de emisiunea de autor Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru.
Despre Mădălina Puşcalău Dobrovolschi: În noiembrie 2014, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi a moderat dezbaterea finală a candidaţilor Klaus Iohannis şi Victor Ponta pentru alegerile prezidenţiale. Şi-a început munca în televiziune în 2004, ca reporter/corespondent politic la Departamentul Ştiri al B1 TV. A continuat la Departamentul Ştiri al TVR, tot ca reporter/corespondent politic, în perioada 2005 – 2006. Apoi a fost redactor-prezentator la Realitatea TV, editor-prezentator Antena 3, editor-prezentator ştiri şi realizator talk-show politic la B1 TV.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here