Manu Chao live la Blaj aLive Festival 2015

0
87

Blaj aLive 5 - 6 iunie (437 x 606)Manu Chao este headliner-ul zilei de sambata, 6 iunie, pe Freedom Stage la Blaj aLive. Manu Chao completeaza cel mai bun line-up al festivalului de pana acum, alaturi de Matisyahu, Subcarpati, Sunrise Avenue, Unkle Sounds si alti artisti invitati la marea adunare de pe Campia Libertatii din 5 si 6 iunie 2015.

Un luptator cultural, renumit pentru dedicare sociala si cosmopolitism creativ chiar si in cele mai cunoscute cantece, Manu Chao a devenit unul dintre cei mai influenti muzicieni din istoria recenta, cu prestatii live aclamate pe cinci continente. Manu Chao se inspira din cultura de strada si din momentele traite in diverse tari sau de diverse nationalitati. In piese ca Me gustas tu, Welcome to Tijuana, Je ne t’aime plus, Bongo bong, muzica sa multiculturala si multilingvistica este un cocktail de rock, reggae, punk, ska, cu sunete si ritmuri adunate de pe tot globul, cantand in engleza, spaniola, franceza, italiana sau altele, mixandu-le uneori in acelasi cantec.

Manu Chao a fost un binecunoscut membru al scenei pariziene de muzica alternativa, cantand in trupe ca Hot Pants si Los Carayos. Chao si-a lansat primul album solo  “Clandestino” in 1998, cu un succes international rasunator. Al doilea album al sau, “Proxima Estacion: Esperanza”, in colaborare cu Radio Bemba Sound System, a fost lansat in 2001 si a fost de asemenea un mare hit. Au urmat „Siberie m’etait Conteee”, primul album in intregime in limba franceza si “La Radiolina”. In ultimii ani, mai multe sute de mii de oameni din intreaga lume s-au bucurat de Manu Chao La Ventura live intr-un show plin de energie.    

Regele Bongo este un artist inspirat, creativ si dedicat, acompaniat de La Ventura, insemnand Madjid la chitara, Philippe Teboul la tobe si Gambeat la bass, asa cum au fost in proiectele precedente Radio Bemba sau Mano Negra. Pregatiti-va sa cantati si sa dansati la Blaj aLive cu Manu Chao La Ventura pe cele mai cunoscute piese ale sale, precum si pe cele mai recente cantece, neinregistrate inca.

Abonamentele pentru Blaj aLive costa 70 lei, iar abonamentele de festival cu acces inclusiv in camping vor costa 120 lei, pana la sfarsitul lunii aprilie. In zilele festivalului, abonamentele vor avea pretul de 90 de lei pentru festival si 140 de lei pentru acces in festival si camping. Biletele sunt disponibile pe blajalive.ro/bilete si in retelele Eventim si Myticket, inclusiv magazinele Diverta si Germanos.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here