Marcel Pavel, Orchestra Simfonica Bucuresti si multi altii canta la United Artists Festival

0
48
Marcel Pavel 11 octombrie (428 x 600)Duminica, 11 octombrie, la Arenele Romane din Bucuresti, Uniunea de Creatie Intepretativa a Muzicienilor din Romania (UCIMR), in parteneriat cu Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM), va invita la a patra zi a festivalului United Artists, zi dedicata muzicii clasice.
Orchestra Simfonica Bucuresti alaturi de Dirijorul Daniel Jinga si invitatii Bubu Cernea, Marcel Pavel , Gina Pavel, Iordache Basilic, Vlad Mirita, Tudy Zaharescu Band, Ana Mardare, Florin Raducanu Symphonic Jazz Project si Dalila Cernatescu vor concerta pe scena Arenelor Romane, in cadrul unui show de peste 5 ore! Evenimentul va fi prezentat de Mihai Calin, iar accesul in Arenele Romane se va face incepand cu ora 17:00, concertele urmand sa inceapa la ora 18:00.
United Artists Festival pentru un INTERNET ECHITABIL.
UCIMR și CREDIDAM ofera pasionatilor de muzica live, în perioada 20 Septembrie – 11 Octombrie 2015, o serie de concerte la Arenele Romane, reunite sub conceptul primei editii United Artists Festival si cu participarea unor artiști renumiți de pe scena muzicii romanesti.
Evenimentul de anul acesta isi propune sa mobilizeze publicul pentru sustinearea campaniei FAIR INTERNET si semnarea petitiei pentru un INTERNET ECHITABIL, pe pagina www.fair-internet.eu, precum si sarbatorirea celor 20 de ani de activitate UCIMR si CREDIDAM, in slujba artistilor.
Timp de patru week-enduri, scena de la Arenele Romane va gazdui artisti renumiti de muzica pop, rock, folclorica si clasica pentru prima editie a United Artists Festival. Pe durata celor patru concerte, publicul va putea sa semneze online petitia pentru un INTERNET ECHITABIL PENTRU ARTISTI, pe calculatoare amplasate in spatele scenei.
FAIR INTERNET (INTERTNET ECHITABIL PENTRU ARTIȘTI) este o campanie inițiată de organizațiile artiștilor din Europa, cu scopul de a schimba legislația europeană, astfel încât artiștii să fie plătiți pentru muzica vizualizată sau ascultată pe internet.
Mai multe informatii despre campania FAIR INTERNET gasiti pe www.fair-internet.eu sau www.credidam.ro
Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe iabilet.ro, în reţeaua fizica iabilet.ro (iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si costa 20 de lei pana pe 11 octombrie si 30 de lei in ziua concertului la intrare.
United Artist Festival este un proiect al UCIMR, in parteneriat cu CREDIDAM, sustinut de BestMusic Live Concerts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here