Marian Filip, nominalizat pentru a doua oara consecutiv la Josie Music Awards

0
15

Marian Filip la Psihologul muzicalMarian Filip, cowboy-ul oradean, a fost nominalizat pentru a doua oara consecutiv la Josie Music Awards (editia 2017) din Nashville, eveniment care va avea loc pe 17 septembrie. Marian Filip a fost nominalizat la categoria World Category (Music of different language(s) for Artist of the Year. Pe langa aceasta nominalizare, Marian participa si la concursul de compozitii. Artistul s-a inscris in competitie cu cea mai noua piesa a sa, I Feel Like Burning. Piesa mai este inscrisa in cadrul a trei concursuri de compozitie tot din Statele Unite ale Americii.
Mentionam ca anul trecut piesa lui, intitulata I’ll Be Waiting For You, a ajuns in semifinalele concursului de compozitie american, Unsigned Only. Dupa spectacolele avute impreuna cu Filip Band anul acesta la Beraria H si la Country Music Meeting Berlin 2017, unde a impartit scena cu alte 70 de trupe din toata lumea, urmeaza sa cante la Maggie’s Ranch, in Rasnov, pe data de 1 iulie, iar pe 24 august va canta impreuna cu band-ul sau , la Country Meeting Rhein-Sieg, in Germania.
Sunt finalizate piesele pentru cel de al doilea album, in numar de 12, urmand ca albumul sa apara in decursul acestui an.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here