Marius Țeicu la Psihologul Muzical (ediția 820 – 16.06.2018)

0
321

A fost „Fresh Veggies Day” și e bine să știm că fructele și legumele sunt sănătoase pentru toate generațiile. Veți auzi și un Imn al Costineștiului scris la începutul anilor 70 de Mihai Zica și cântat de grupul timișorean Amiciicondus de Dan Ionescu.
Marius Țeicu a venit pentru primele două ore și a demonstrat că a fost și este unul dintre cei mai talentați oameni de show, compozitor, interpret cu un imens impact la public. Rar am primit atâtea mesaje entuziaste. A acceptat cu greu să dăm câteva imagini și astfel publicul a putut observa că Marius arată excepțional la cei 73 de ani. Născut la Reșița, dar crescut la Timișoara, e bucureștean de foarte mulți ani. A fost un dialog spumos, tonic și bogat în cântece de pe albumele lansate recent de Eurostar. Cel mai solicitat CD a fost cel cu „Melodii din filme, musicaluri și show-uri TV”. Veți auzi voci îndrăgite ca Angela Similea, Mirabela Dauer, Aurelian Andreescu, Mihai Constantinescu, Olimpia Panciu,  Monica Anghel, Corina Chiriac ș.a. Am avut și un telefon-surpriză din partea lui Dorin Anastasiu, vechi prieten, care n-a primit încă nicio compoziție semnată de Țeicu.La toamnă continuăm povestirile lui Marius Țeicu.
Partea a doua a interviului cu Dan Negru include subiecte tari, legate de rating, despre Sanremo, moderatori, despre talent-show-uri, despre legăturile sale cu muzica bună și cu radioul. A ținut să sublinieze cât de important e ca postul public să păstreze în memoria generațiilor marile voci, cum ar cea a lui Paul Grigoriu.
Top Romantic Românesc a avut participare record. Primele clasate: 1. Mă întorc la tine mare albastră- Daniel Iordăchioae, 2. Dacă ploaia s-ar opri- Cargo, 3. Aruncarea în valuri- Vasile Șeicaru ș.a.m.d. Sunt 11 cântece de ascultat.

Audio:


Selecția mesajelor:
Dan, şofer de tir Salutări Andrei! Salutări Marius! Şi eu sunt dinosaur! Vă rog să difuzaţi o melodie cu Marius, Olimpia şi Mihai.
Costin, Bucureşti Vă mulţumim pentru profunda tresărire din suflet produsă prin invitarea marelui om şi maestru, Marius Ţeicu!
Simona, metalfan Bun venit invitatului! Eu am văzut şi live-ul de la lansarea albumelor şi mi-a plăcut foarte mult, mai ales că am văzut că dl Ţeicu este şi un showman desăvârşit!
Boogie Dar cum l-aţi cunoscut pe Petre Magdin? Şi… ce cântaţi, hard&heavy? Din câte ştiu, dl Magdin de aceste genuri muzicale se ocupa, nu?
Irina Cum a fost colaborarea cu Angela Similea?
Amalia Mi-ar fi plăcut să-l văd pe dl Ţeicu într-un duet cu Marina Voica. Amândoi sunt plini de viaţă şi degajă multă energie.
Mihaela Aş vrea să-l întreb pe dl Ţeicu dacă el consideră că astăzi, în tânăra generaţie, mai avem voci masculine de genul lui Aurelian Andreescu sau Luigi Ionescu sau Constantin Drăghici?
Sorina Mare bucurie mi-aţi făcut cu Marius Ţeicu!
Veronica, Cluj N-am cuvinte de mulţumire pentru această noapte! Mi-a mers la suflet muzica lui Marius Ţeicu!
DeAnna, Bucureşti Bună dimineaţa! Eu am 16 ani şi am fost botezată după piesa lui Nick Cave, Deanna. Părinţii mei sunt fanii lui. Ne-am cumpărat toţi bilete la concert. Cele trei bilete au costat 960 lei, pentru că sunt în Diamond Circle. Apoi am aflat că Rock The City este festival, că vor mai cânta şi alţii… Dar organizatorul nu spune nicăieri dacă headlinerul va cânta ca pentru un festival sau ca pentru un concert normal. Setlistul de festival e mai scurt, doar 60 de minute, faţă de setlistul unui concert de sine stătător, care are 90 de minute. Noi ne-am dori să ştim ce anume am plătit. Ar fi urât să aflăm cu două săptămâni înainte că Nick Cave va cânta doar o oră… Preţurile sunt cam mari.
Dana Nu am mai auzit de multă vreme piesa lui Marcel Pavel! Mulţumesc din suflet!
Ionela, Călăraşi Mulţumesc! Ce melodii frumoase!
Martha, Germania Încă o noapte minunată alături de voi. Mulţumesc!
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here