CU SOARE ŞI NORI

0
63

Gina Pistol şi Andreea Mantea

*Bogdan Ficeac la Realitatea, arată că un fost jurnalist poate fi mai jegos decât un politician actual.Nu e prima oară când îi surprind umorile antibăsesciene! Un tip alunecos, cândva credibil, chiar dacă are o vorbire chinuitoare pentru orice ascultător. Lavinia şandru se dovedeşte o moderatoare mai capabilă decât politician. Din păcate în emisiunea ei a apărut alt comentator roşu, cu pretenţii de analist, Alex Macoviciuc. * Apele au cuprins o parte a ţării, dar Ponta ţine discursul său de viitor preşedinte. Cine difuzează integral? Chiar B1TV! Digi 24 nu, Realitatea nu, A3 şi Ghiţă TV evident da, TVR1 şi TVR News au fost la datorie. Consiliul Naţional al unui partid e de interes naţional? Se pare că da! Jocurile sunt făcute!* Cine va fi premier, întreabă Vijulie la Digi24. Doamna Andronescu n-are răspuns! * Costoiu susţine că apa aduce noroc! Şi omul este deputat de Gorj! Ăştia-s inconştienţi? Cinism sau prostie?
* Un singur profesionist pare să se ocupe de problemele oamenilor, acesta fiind dr. Arafat. În judeţele Argeş şi Vâlcea vor interveni şi militarii.* Deşi Ponta ne-a asigurat că nimeni nu e în pericol, a murit deja un om, luat de ape!
* La DigiSport continuă monologurile lui Moraru şi şuşotelile lui Decebal „acritură” Rădulescu. Am aflat că unii vor să-l naturalizeze pe Fatai. Cică ar fi bun pentru naţională! Avem mulţi jucători buni care au plecat la diverse echipe, unde nu joacă. Ce sens are să aducem noi străini medii în locul lor?…Luchin a fost sfătuit de Piţurcă să meargă la Steaua…Marica e la o echipă măruntă din Turcia…se pare că salariul e bun!
* Se discută, mai nou, despre naţionalitate, despre religie când se alege preşedintele! Interesantă tema lansată de Ponta! Să înţeleg că şi UDMR a trecut la ortodoxism ca să mulţumească majoritatea din guvern? Desigur e un atac la Klauss Johannis…Perfect european! La Mădălina Puşcalău, în studio este şi Varujan Vosganian, care nu e încântat de poziţia naţionalistă a lui Nicolicea, eternul invitat. Este şi Dan Petre, la care ştii dinainte ce va spune. Sabin Orcan se străduia să menţină echilibrul abordărilor, dar şi el e puţin cam pătimaş!
* Formatul Poftiţi pe la noi, cu nea Mărin fugit de la ProTV cu producător cu tot, a ajuns la Antena 1. Fetele puse la treabă sunt Gina Pistol şi Andreea Mantea. Pe băieţi nu-i cunosc. Emisiunea e plictisitoare, dacă o ştii deja…Ţi n-ai cum să n-o ştii după atâtea sezoane!
* Tren deraiat, 7 răniţi între Piteşti şi Curtea de Argeş!* A3 s-a deplasat după Ponta la Novaci, judeţul Gorj.Însuşi marele Gâdea e cu mantaua la datorie! Dialogul lor e de neurmărit!
* Cum a ajuns Wesley la Iaşi şi n-a vrut la Steaua e greu de înţeles! Se pare că prietenia faţă de Lăcătuş l-a determinat…
*La Antena Stars, la Brancu Monica Tatoiu se confesează! Oarea ce mai are de spus? L-am văzut puţin şi pe Aurelian Temişan, dar n-am prins subiectul.
ÎN TUNELUL TIMPULUI.
Mă uit la Prima TV. Cireaşa de pe tort. Scrie că e redifuzare, dar nu şi data anul. Şi ce văd? Cătălin Crişan gătea cu soţia, Lucia Bubulac!!! Dar el între timp a fost însurat cu o altă doamnă, de care a şi divorţat. Nici bucătarul nu mai e la Prima TV.Cât de greu e să respecţi publicul şi să-l informezi corect!
FOTBALUL DE MIERCURI
Meciul transmis de DigiSport1 a avut 4 goluri, scor 2-2! Steaua a jucat prost, mult sub nivelul de anul trecut. Fapt care nu justifică comentariul antiSteaua. Acum oamenii care îl criticau permanent pe Reghe, îl consideră reper. Echipa nu are scheme, strategii. Valentin Moraru e insinuant, tendenţios şi incorect profesional. Vorbeşte despre cine va fi campioana României după o singură etapă! Ori e doar redus şi atunci îl înţeleg! E sunat mereu Mitică Dragomir pentru păreri.Nevoia de Oracoli! În studio erau Jenei şi Balint, care sunt chiar profesionişti, nu miştocari de serviciu. După un meci oficial al Stelei se discută despre Rapid şi Dinamo…sau problemele Ligii! Câte canale de sport ne mai trebuie ca să ajungem la unul bun, echidistant şi corect informat?* Cum nimeni n-a dat nume, o fac eu…  Mi-au plăcut Prepeliţă, Varela (cu excepţia a două scăpări), poate şi Râpă. Keşeru putea mai mult, dacă era ajutat, iar Chipciu a muncit enorm(fără prea mult efect).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here