MARŢI LE MAI ADUN…

0
18

PREŞEDINTE DE FACEBOOK SAU CE? 
Sigur că după o astfel de postare te poţi întreba „So What?”  A decorat, s-a plimbat, i-a lăsat pe toţi să-şi facă de cap, e perfect!
<<Azi se împlinesc 100 de zile de când sunt Președintele României. Această perioadă este un prim pas către România pe care o construim împreună.>
Sper să avem şi vreun semn concret, oficial, că avem un ales la Cotroceni. Măcar problema cu Diaspora s-o vedem rezolvată, să poată vota prin corespondenţă, să aibă reperezentanţi în Parlament conform numărului de cetăţeni.
RUDELE ÎN PARLAMENT!
Se pare că fetiţele şi băieţii trimişi de noi în Parlament ca să facă legi, au mai făcut una. Să-şi poată angaja surori, verişoare, mătuşi acolo, fără să mai fie acuzaţi de conflict de interese. Dacă se va pune în practică şi această mizerie, putem spune adio statului de drept! Poate când va ajunge la 200-300 de zile Preşedintele va reacţiona.
 
ADUNATE DIN PRESĂ
Iată ce scrie „Adevărul”: PSD rescrie procedura penală în favoarea politicienilor corupţi” . Eternul Şerban Nicolae nu mai suportă chinurile prin care trec fraţii lui corupţi şi depune un proiect de lege care va fi agreat cu siguranţă de majoritate.
Deputatul Marko Attila nu vine acasă pentru a i se face dreptate. Vrea să rezolve totul de la Budapesta.
Cazul Vâlcov ar trebui transformat într-un scenariu de film!
Evenimentul zilei de azi republică, fără motiv anunţat, editorialul mamut al lui Ion Cristoiu. O fi greşeală sau aşa era programat?
*Din păcate mass media sunt convinse că vrem să ştim tot ce ţine de Gigi Becali. Pot spune că se reia BECALIADA!
*DNA POATE GREŞI? VAI DE NOI!
Am văzut că le-au dat drumul acasă forever celor 18 reţinuţi, judecaţi pentru belele la vamă. 8 ani a durat procesul şi probele s-au dovedit insuficiente! Dar cine le repară anii pierduţi celor lezaţi de acuzaţii nefondate?* Mai sunt şi ciudăţenii gen Mazăre, care e adus, acuzat şi apoi lăsat de fiecare dată liber. A fost şi faza cu Toni Greblă. S-a făcut caz, s-a făcut mişto de capre, struţi şi alte bunuri extrem de mobile şi apoi, ce? Omul a plecat acasă.
IOHANNIS DĂ REPLICI!
L-a făcut postac pe Băsescu şi a constatat că la pensie fost preşedinte a devenit vocal. Hai, că-i bună!  A avut o expunere scurtă şi destul de lemnoasă, apoi a răspuns unor întrebări nu foarte incomode. Lupta anitcorupţie este urâtă în faza actuală, a observat şi noul preşedinte.  Cu blocarea cererilor DNA de către Parlament nu e de acord. După 100 de zile Iohannis nu are casă oficială! Nu i-a dat Statul!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here