Medicii i-au recomandat lui Leo Iorga să nu mai cânte

0
33

Regret că nu am ajuns la concertul trupei PACT de sâmbătă din Hard Rock Cafe, am căutat cronici pe Internet și am găsit articolul de mai jos publicat în Click. Îi dorim sănătate lui Leo Iorga și putere să treacă peste încercările vieții!
 
După cancerul la plămâni, Leo Iorga a fost diagnosticat şi cu tumoră pe creier.
Din rău, în mai rău! Bolnav de cancer la plămâni, Leo Iorga a fost diagnosticat şi cu tumoră pe creier. Artistul a încercat să-şi ascundă suferinţa şi urmează un tratament agresiv pentru a ţine boala în frâu.

În urmă cu trei ani, Leo Iorga (49 de ani), solistul formației PACT, primea o veste teribilă de la medici, fiind diagnosticat cu cancer pulmonar. Artistul a suferit o intervenţie chirurgicală, a făcut şedinţe de chimioterapie şi radioterapie, a renunţat la băutură şi la ţigări pentru a se vindeca. În ciuda eforturilor, boala a recidivat, iar în toamna anului trecut, medicii oncologi i-au depistat o  tumoră canceroasă la nivelul creierului.
A fost dărâmat de veste şi a încercat să ascundă, mai ales de presă, acest teribil nou diagnostic. Solistul a reluat aceleaşi procedee medicale agresive împotriva bolii, iar acum urmează un tratament extrem de puternic.
Crizele, stările de rău şi ameţeala sunt principalele simptome cu care rocker-ul se confruntă, iar medicii l-au somat să lase baltă muzica! Cu toate acestea, frontmanul trupei Pact, pe care a înfiinţat-o acum doi ani împreună cu Adrian Ordean, nu respectă deloc indicaţiile medicilor. Merge la concerte şi nu se gândeşte că poate să aibă oricând o criză pe scenă.
Click! a aflat că miercurea trecută i s-a făcut rău şi a ajuns de urgenţă la spital, fiind nevoit să-şi amâne concertul de vineri, din Băicoi. Leo nu a răbdat să mai treacă măcar o săptămână ca să-şi mai revină, iar sâmbătă a tras de el să urce pe scena clubului „Hard Rock Cafe”, la concertul prin care-şi lansau primul album, intitulat „Numărul UNU„, în formula Pact. A stat pe scenă o oră, timp în care a inhalat fum de tigară şi a cântat o parte din concert pe scaun, semn că artistul era epuizat.
 
„Înainte de Paşte, Leo a avut o moliciune musculară, motorie aş putea spune. Tot ceea ce i se întâmplă este un stres foarte mare şi consum energetic. Am fost la toţi medicii care-i urmăresc evoluţia bolii şi i s-a recomandat să stea liniştit, însă îi este foarte greu. Din septembrie i s-a depistat problema la creier, sunt nişte formaţiuni canceroase, practic o evoluţie a bolii către cap, o extindere a cancerului. În acest moment este într-o perioadă de investigaţii. Va trebui consultat şi de un neurolog. Următorul concert e programat la Bran”, a declarat pentru Click!, Florenţa Marin, managerul trupei „Pact”.
 
sursa: Click.ro
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here