Melania Medeleanu: „Sunt mândră să fiu unul dintre tefelişti“

0
49

Melania Medeleanu FOTO Dorin Constanda
Melania Medeleanu
FOTO Dorin Constanda

Articol preluat din Adevărul
Invitată a rubricii „Pastila de motivaţie“, Melania Medeleanu (39 de ani) a mărturisit că este motivată de românii care ies în stradă să-şi apere drepturile şi spune că este mândră să fie o „tefelistă“ (tineri frumoşi şi liberi, sintagmă ironică folosită la adresa protestatarilor #rezist – n.r.). Totodată, Melania a vorbit în termeni emoţionanţi despre lecţiile de viaţă pe care le-a învăţat de la copiii bolnavi de cancer din MagiCamp.
(…)
„Adevărul“: Ce înseamnă să trăieşti frumos?
Melania Medeleanu: Înseamnă, în primul rând, să trăieşti. Pentru că, din păcate, mulţi dintre noi se trezesc dimineaţa, se duc la serviciu, muncesc de le sar capacele, se întorc acasă şi continuă să facă asta zi de zi, cu o pauză din când în când. Asta nu e chiar viaţă. Pentru mine, a trăi frumos înseamnă să fiu înconjurată de oameni care să mă inspire, să trăiesc frumos înseamnă să mă bucur în fiecare zi de ceva.
Care este lucrul care te motivează cel mai tare şi care ar fi un „duşman al motivaţiei“?
Mă motivează copiii, mă motivează voluntarii, mă motivează toţi oamenii din echipa MagicCamp, toţi cei din jurul meu care fac lucruri şi care contribuie la schimbarea altora. Mi se pare extraordinar că am în jurul meu oameni la care mă uit cu imensă admiraţie şi respect pentru ceea ce fac. Deci se poate face mai mult şi mai bine. Dacă există duşmani ai motivaţiei? Fără îndoială, există lupta cu morile de vânt, un duşman important e să ştii că oricât de mult te-ai strădui într-o direcţie, lucrurile rămân la fel, nu se schimbă. Poate fi destul de demotivant. Un exemplu simplu este faptul că încă ies oamenii în stradă să protesteze, deşi au şi ei familii, deşi muncesc a doua zi, deşi e frig afară. Ies în stradă pentru o ţară întreagă şi încă mai au această forţă, chiar dacă trebuie să fie îngrozitor de demotivant să te uiţi la oamenii aceştia care ne guvernează în ticăloşia lor, în incompetenţa lor, parvenitismul lor, nici nu ştiu ce cuvinte să mai găsesc… Îmi vine să zic în prostia lor, deşi e un cuvânt foarte dur şi nu-l folosesc în general. Însă, când mă uit la premierul ţării ăsteia, mi-e foarte ruşine de ruşinea ei. Dar sigur, şi ca să-ţi dai seama cât eşti de inadecvat, trebuie să fii totuşi inteligent.
Ai ieşit la proteste?
Am ieşit la proteste şi eu sunt unul dintre tefelişti. Şi sunt foarte OK cu asta. Dacă tefelist (n.r. – tânăr frumos şi liber) înseamnă să-ţi aperi drepturile şi ţara, sunt mândră să fiu unul dintre ei.
Puteși citi interviul în întregime aici:
https://adevarul.ro/entertainment/celebritati/pastilademotivatie-interviu-melania-medeleanu-sunt-mandra-fiu-unul-tefelisti-video-1_5b1ea206df52022f750aec42/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here