Mesaj către troli, secu vechi și noi!

1
419

Mesaj către troli, secu vechi și noi!Pe 27 februarie am avut un Foc de P.A.E. dialogând cu prietenii noștri despre situația din Ucraina, despre efecte, despre implicații în lumea culturală, sportivă ș.a.m.d. Din senin au apărut atacuri la mine. Ba că sunt „securist” (eterna glumă proastă, când nu știi cu ce să-l ataci pe unul de vârstă considerabilă), ba că sunt ”globalist”, ba că aveam tricou cu grupul Kiss și cu simbolurile americane, ba că să-mi fie rușine că fac d-astea la anii mei.

Lumea zice că ăștia-s TROLLI, că ei au sarcină să atace. Nu știu dacă e așa. În fond ei știu că sunt blocați imediat, că cei din grup nu prea le dau crezare. Ce bucurie au? Da, aveam tricou american pentru că-mi era frig și avea mâneci lungi, dar mă bucur că s-a înțeles că aș face propagandă pro americană. Da, categoric da! Am soră care trăiește în SUA din 1976.

Dacă ești relativ normal intelectual, nu ai cum să nu fii revoltat de ce se petrece în Ucraina, de ce fac Putin &Co, de crimele comise, de amenințările belicoase la adresa Europei, a noastră. Am abordat echilibrat și decent subiectele, iar prietenii Focului au fost extrem de ponderați, deși sunt unii foarte tineri.

Noi încercăm, prin pamflet, prin dialog, să ne detensionăm. La ce bun aceste atacuri la persoană? Mesajele noastre nu ajung departe, trăim în bule. De ce vă pierdeți timpul cu mine, cu noi? Dacă ați fi minimal inteligenți, ați încerca să provocați discuții prin argumente istețe, subtile. Să ataci gazda e prea jos, e prea subțire. La câte povestiri cu securiști am trăit și relatat, nu mai ține. Măcar ăia care m-au filat și anchetat înainte de 1989 știau ceva meserie.

Voi, rămășițele lor, sunteți părăsiți de neuroni, de idei. De ce mă adresez vouă, vizitatorilor ocazionali, rău intenționați? Pentru că eu iubesc proștii exact ca și pe cei inteligenți. Pentru că țin la timpul vostru, la bucuriile voastre. Aici nu veți avea nicio satisfacție. Poate câteva vorbe, pe care vi le adresez din reflex (gen idioți, cretini, nemernici, nesimțiți, imbecili ș.a.) dar n-o dac cu răutate și nu vă înjur. Constat doar și verbalizez neacademic.

Dacă subiectele abordate de noi vă încurcă, treceți mai departe. E imens spațiul pe FB sau YT. Nu mă aștept să înțelegeți ce am scris, dar dacă 10% ajunge la voi, tot am realizat ceva. Aici nu e vorba de mine. Îi iritați pe minunații mei prieteni și ei n-au vină că voi v-ați născut și existați. Oare cât timp?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

  1. Salut! Stau de ceva vreme si observ ca ia amploare tendinta asta de nu mai avea voie sa spui nimic,otice ai spune vei fi infierat cu msnie cum nu era nici pe vremurile alelalte.Practic ar trebui sa tacem si sa umblam cu sparke si subantelesuri Dupa 31 de ani tot de securitate vorbim?!Am luat-o razna de tot?! Dece nu permitem fiexmcariua sa spuna ce vrea ,poate are dreptate sau poste nu.Sunyem niste cenzori de cea msi mare duritate De ce am facut revolutie daca iar nu mai avem voie la opinii?Unu zicea ca cine spune ceva contra americanilor sau pro rusi ar trebui bagat la puscarie(nici Ceausescu nu facea asta).O parte din trolii astia sunt platiti pt asa ceva,altii nu inteleg ca le va veni si lor randul sa o incaseza de la cenzura.
    Toate cele bune Andrei si spune in continuare ce ai de spus,orice, in numele libertatii de exprimare.
    P.S. Trupa KISS a fost facuta in toate felurile,ba evreiasca ba fascista de le ss urile alea in functie de cum a batut vantul As purta si eu tricou cu
    KISS dar sunt scumpe?
    *Cristi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here