MIERCURI SEARA

0
80

PRO MUSICA ILIE STEPAN* Azi îl laud pe Banciu! Felul în care a demontat-o pe Gabriela Vrânceanu- Pandele-Firea, mi-a plăcut. Femeia a avut o intervenţie penibilă privind lipsa de copii din familia Iohannis. L-a taxat aprig şi pe Dan Şova, care a mai avut o ieşire de mitocan, dar la el e deja tradiţie.
 
*Dan Diaconescu vorbeşte peste tot fără să respire. Printre zeci de aberaţii, spune şi adevăruri. S-ar putea să mai păcălească nişte sute de mii de oameni, aşa cum i-a aburit cu OTV. Emisiunile electorale nu mai au farmec, le ocolesc cât pot aşa că ajung la X Factor sau mai bine la canalele de sport. *Nadal a fost eliminat la Shanghai de un conaţional, Lopez.* Regret că fetele de la gimnastică au ratat din nou podiumul mondial! * Naţionala de handbal fete a pierdut în amicalul cu Ungaria. Destul de sever. Gh. Tadici nu părea foarte supărat. * Să sperăm că la fotbal, sâmbătă seara, ne vom lua revanşa! * La polo CSM Digi  Oradea are speranţe să intre în topul echipelor din Europa. Va urma un turneu tare la Budapesta.*
 
* Regret nespus că n-am ajuns la Oradea pentru a-l întâlni pe Dan Andrei Aldea, dar am convingerea că ne vom vedea curând. 16-17 ore pe tren m-ar fi scos total din funcţione şi vineri nu puteam fi la datorie. Trebuie să accept şi ordinea priorităţilor în viaţă. Îi mulţumesc şi de aici lui Lucian Lulu Cremeneanu pentru sprijin, informaţii, prietenie!
 
*Aş fi vrut să scriu o cronică despre concertul ProMusica41, aşa cum l-am văzut eu pe internet. Practic o şi scrisesem, dar n-o mai postez din motive subiective şi obiective reunite. După cum ştiţi am postat cronica lui Adrian Guţu-Entckidu, prietenul nostru de pe forum. E fan ProMusica, locuieşte la Timişoara, a fost în sală. Nici nu conta, pentru mine, ce a scris. Omul avea credit din partea mea. A fost acolo. El m-a invitat la el acasă, doar ca să pot fi şi eu în sală. Gazdele n-au avut astfel de idei. Din păcate sănătatea nu mi-a permis deplasarea. Urmare a cronicii lui, s-a trezit cu atacuri la persoană greu de imaginat din partea gazdelor. Culmea e că am fost pus la colţ şi eu. Am încercat să dialoghez cu cel mai supărat dintre pământeni, dar n-am reuşit. Ştiu doar cât am promovat acest concert, ştiu că pe Facebook am lăudat entuziast cele vizionate, chiar dacă sunetul nu mă ajuta. Ideea, organizarea, disciplina, toate mi-au plăcut. Ce a urmat, categoric NU! Aşa că am consemnat un moment trist în activitatea mea jurnalistică (nu de jurnalist, pentru că n-am calificare!), când un artist mă pune la punct pentru ceva ce n-am scris, apoi mă ceartă că n-am scris şi eu ceva.  Din cauza deziluziei  nu mai comentez acest eveniment, dar Iulia a adunat tot ce s-a putut şi a publicat pe site-ul meu. E suficient, e chiar mult. L-am găzduit pe liderul grupului de 6 ori în emisiune, m-am bucurat de fiecare realizare a sa, iar el e revoltat că nu culege laude 100%!  Îmbătrânim diferit… mult diferit! Am citit pe FB comentarii mult mai acide la adresa unor momente din spectacolul de la Timişoara, dar presupun că acelea n-au deranjat…Cineva din Toronto îmi explica diferenţele dintre Bucureşti şi Timişoara (adică eu nu-i ştiu pe cei din Banat că-s un Mitică), iar altul sugera că eu fiind apropiat de Holograf, n-am avut ochi pentru Pro Musica… Aş avea multe de spus dar acum e suficient să ştiţi că mie mi-a plăcut ce am văzut şi atât. Voi da răspunsuri punctuale celor care au mâncat rahat pe alte pagini de FB, când voi simţi că e cazul. Şi nu pentru ei, care urlă de autosuficienţă, ci pentru oamenii care mai citesc aici câte ceva, pentru cei care ascultă emisiunea!
Vă sugerez să citiţi şi ce apare pelink-urile din articol!
După ce l-am blocat pe Facebook, domnul Dan Damobis a continuat să mă atace pe alte pagini.
 
Dan Damobis Pt. Andrei Partos. „poate reusiti sa convingeti trupele bucurestene pe care le .apreciati sa urmeze exemplul Pro si sa transmita live concertele lor, ba chiar-conform somatiei pe care ati adresat-o trupei PRO-„poate ne posteaza linkul cineva din Pro Musica”, sa lase(trupele dumneavoastra favorite, inregistrarea concertului doua trei saptamani…/faceti asta si apoi mai vorbim.
La o astfel de insinuare regională nu am de ce să răspund. Apreciez trupele bune de oriunde! Şi festivalul „Dan Spătaru” s-a transmis online, dar au fost şi altele. Bravo celor de la Pro Musica! 
 
Dan Damobis M-ati blocat stimate Andrei Partos! E o metoda simpla de a anula dialogul cu cei care nu au aceeasi parere cu dumneavoastra! Unde este spiritul liber al exprimarii ideilor? Dialogati numai cu cei directionati „psihologic”? Sau vorba zicalei: Una spunem si alta fumam?
L-am blocat pe cetăţean pentru că repeta, exact ca Ilie Stepan, aceleaşi acuzaţii, aceleaşi jigniri. Dialoghez cu cine vreau şi de regulă cu oamenii care cunosc măcar vag conceptul de respect. Acest om a scris la mine, deşi nu ne cunoaştem şi mă înfiera cu mânie proletară, deşi eu n-am scris niciun articol. Voi bloca şi de aici încolo pe oricine crede că anonimatul poate salva orice imbecil! Ii” direcţionez psihologic” pe oameni spre  bun simţ iar când vor o polemică, să folosească argumente, nu strigături patriotarde! În fond de ce s-a inventat pe FB dreptul de a accepta sau nu prietenia cuiva? 
 
Dan Damobis Andrei Partos are dreptul la o parere personala….dar o informatie preluata trebuie verificata din mai multe surse..asta daca esti profesionist
Mulţumesc geniule! Mă laşi să am păreri! N-am preluat nicio informaţie. Absolut niciuna. Era o cronică de concert şi atît. Care , iată, e confirmată de alte persoane ca fiind justă şi decentă!
Pentru a se lămuri toată lumea, iată ce a postat Negoiţescu Leonardo (care până azi nu figura pe pagina mea de prieteni) privind dialogul cu Ilie Stepan. Recunosc câteva teme, dar eu nu voi publica schimbul nostru de mesaje, dar îş ţin ca amintire!
 
Ilie Stepan mesaj trimis lui Negoitescu Leonardo
„Părerea mea e că DVD-ul nu va apărea niciodată.” DVD-ul va aparea in maximum 3-4 luni, domnule din Fetesti-Gara aciuit prin Banat. Ai carat cu tine rautate foarte multa. Dar sa nu crezi ca ai dreptul sa arunci cu ea pe unde si cum vrei! Se simte un aer de individ FRUSTRAT si e pacat de tineretea acelui individ. Mai incearca sa te eliberezi de anumite resentimente, groaznice p, mai ales la varsta ta. In concluzie(desi nu trebuia sa-ti acord nici un fel de importanta0, in concluzie deci, ca orice productie de afara, dvd-ul „Pro Musica 41″va fi pe piata in 3-4luni! Si ca sa mai inveti ceva, asa pe gratis:concertul a durat aproape 4 ore. Este obligatoriu sa dureze pana la doua ore(SI ASTA IN CAZUL UNUI DOUBLE LAYER), pentru ca altfel nu e spatiu la o anumita rezolutie, deci se va face o selectie de piese, si AVEM DE UNDE!!! In rest, sanatate si fericire! Invata cate ceva si de la altii! Caci altfel nu ajungi niciunde cu rautatea pe care o ai(rautate palida si firava, de altfel)
Puteţi citi întreaga conversaţie aici:
https://www.facebook.com/negoitescu.leonardo/posts/775224949183354
 
 
Vă las şi un link unde puteţi urmări înregistrarea concertului PRO MUSICA de la Timişoara (5 octombrie 2014):
http://www.infoo.ro/Stiri_Locale/Pro-Musica-41-%7C-Concert-aniversar-41-ani-de-muzica-%7C-Inregistrare-transmisie-LIVE-DVR-INTEGRALA-XD645220BB.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here