Mihai Dedu și Matei Dedu la Psihologul Muzical (ediția 824 – 14.07.2018)

0
387

Mihai Dedu si Matei Dedu la Radio Romania 2018O noapte importantă pentru Franța, care-și sărbătorea Ziua Națională, importantă pentru muzica românească (s-a născut în 1967 și a murit tot pe 14 iulie în 2010 Mădălina Manole).
Un alt debut în emisiune: Mihai Dedu (vedetă a postului ProTV) și fiul său Matei-Silviu. Un fost atlet de performanță, un om de știri, de presă, de televiziune, Mihai Dedu a arătat că tonusul și spiritul dat de sport s-au păstrat. Că fiul său, Matei, elev în ultimul an, este iubitor de muzică actuală și veche în egală măsură e un semn bun. Tânărul a jucat fotbal, are prietenă artistă de muzică pop, merge la școală și speră să intre în televiziune. Mihai a relatat cum a ajuns în presă, cum a renunțat la sport și cât de mult e atașat de verile anilor 80 petrecute la Costinești. A propus muzica preferată cu nume ca ABBA, Queen, Saragossa Band, Boney M, Iris, Dire Straits, Pasprea Colibri, A-ha, The Rolling Stones ș.a. Matei a propus The Script, Maroon 5, Alphaville. A fost o întâlnire tonică. Nu ne-am cunoscut, nu ne-am întâlnit înainte de noaptea de vineri, dar comunicarea a funcționat fără probleme. Mulțumesc jurnalistului Răzvan Toma pentru intermediere.
Partea finală a emisiunii revine unui Top 10 Nonconformist A la Francais, care s-a dovedit premonitiv, dacă mă gândesc la Campionatul Mondial de Fotbal. Am difuzat cântece alese absolut subiectiv cu George Moustaki, Gilbert Becaud, Claude Francois, Michel Sardou sau Johnny Hallyday.
 
 
 
 
Audio: 
 
Selecția mesajelor:
Matei Silviu DeduDarkAngel Matei rules!
Arici Ţepos O întrebare pentru Mihai Dedu. Există vreo diferenţă în modul în care sunt alese ştirile difuzate într-o emisiune de dimineaţă faţă de cele difuzate în programele de peste zi?
Cristina, metalfan Mă uit în fiecare dimineaţă la Pro TV. Îmi place ceea ce faceţi. Un singur lucru, însă, mă deranjează: de ce reluaţi aceeaşi ştire pe care aţi dat-o cu 30 de minute în urmă? Adică… eu am înţeles-o din prima! Pur şi simplu nu pricep. În rest, totul e ok.
Anda Felicitări pentru emisiunea de la Pro TV! Este foarte bună ideea de a face programul accesibil şi persoanelor care au probleme cu auzul. De ce nu faceţi asta pe parcusul întregii emisiuni?
Bowie-fan Îl apreciez foarte mult pe Mihai Dedu! Urmăresc emisiunea de dimineaţă de la Pro. Nu pot să nu întreb, însă, un lucru. Eu înţeleg că atunci când moare un artist mare, presa scrie, sunt ştiri la televiziuni, etc. Dar… e ceva care-mi scapă… Când a murit David Bowie au curs ştirile la TV în România la foc automat, deşi Bowie nu era atât de cunoscut la noi. Când a murit Leonard Cohen, de exemplu, n-a mai fost atâta vâlvă, deşi el a fost de 3 ori în România cu concerte sold-out. Există o logică ascunsă a jurnalistului român în astfel de cazuri? Încerc doar să înţeleg…
Didina Ciulu Îmi plac propunerile muzicale ale invitaţilor!
Ioan Iacob  Excelentă emisiune. Ce a însemnat The Beatles în tinereţea invitatului?
Răzvan Ilinca, Târgovişte Bună noapte! Dedu ne dă deşteptarea, Dedu ne dă stingerea.
Mihai DeduCătălina Cum se descurcă o televiziune când este atacată de altă televiziune? E doar impresia mea sau chiar a început un război mediatic (mă refer la atacul la Pro TV din partea Antenei 3 şi la atacul la artişti din partea România TV)?
Corina Cât timp petrece dl Dedu pe reţelele de socializare? Dar Matei?
Martha, Germania Presa scrisă a pierdut teren şi din cauza faptului că a scăzut ştacheta.  Mă uit la Der Spiegel care manipulează ordinar în ultima vreme….
Patricia, Sao Paolo Mi-au plăcut invitaţii! Eu sunt singură acasă, aşa că mă bucur mult de tot că îmi ţineţi companie!
George, Los Angeles Mulţumesc pentru piesele cu Mădălina Manole!
Teddi, Londra Vă ascultă şi mama, care acum este la Deva, acasă.
Ramona Eu ţin cu Croaţia. Sper să câştige!
Mihaela Încă o noapte specială la Psiholog. Mulţumesc!sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here