MIHAIL & band in concert pe 12 octombrie la Hard Rock Cafe

0
25
Mihail 12 octombrieBestMusic Live Concerts va invita miercuri, 12 octombrie de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru a-l vedea live pe MIHAIL alaturi de trupa sa
Mihail va prezenta publicului repertoriul sau in intregime, un mozaic de elemente funk, blues, pop si rock alternativ. Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 25 de ani parcurși până acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Artistul de origine basarabeana a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte si Design, insa pasii l-au indrumat tot catre muzica.
Succesul avea sa il cunoasca prin hitul “Ma ucide ea” care a ajuns sa fie difuzat pe toate posturile de radio si adune peste 5 milioane de vizualizari in online. Mai mult decat atat, Mihail si-a interpretat celebra piesa alaturi de o orchestra simfonica intr-un concert sustinut la Chisinau. Totodata, Mihail a impresionat si prin seria “Lookout Tower Acoustic Session” filmata in Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese proprii nelansate pana acum: “Noi ne privim”, “Let’s make love” si “Seara”.
Pentru 2016, Mihail ne-a promis un nou single, de data asta in limba engleza, “Who You Are”, dar si lansarea primului sau material discografic.
Biletele pentru showul Mihail se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Bucuresti, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic , Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) si in ziua concertului la intrare.
Biletele au următoarele preţuri:
– 70 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 55 de lei, cu loc la masă, în sală
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here