Mike Godoroja & Blue Spirit la Psihologul muzical (ediția 795 – 23.12.2017)

0
211

Mike Godoroja & Blue Spirit
Mike Godoroja & Blue Spirit

O emisiune de Ajun de Crăciun, cu piese pentru Sf. Eugen, cu invitați deosebiți, care au pregătit un adevărat concert semi-acustic.
Mike Godoroja (autor, textier, solist vocal, producător) revine mereu cu surprize. Formula de acum, adaptată condițiilor de studio, a fost cu Alin Păun (chitară, dulcimer), Dorian Pârvu (clape, profesor de pian la Constanța) și Vali Vătuiu (tobe, backing și multă energie). Cu cel din urmă, Mike colaborează de aproape două decenii. Firește că veți afla câte ceva despre fiecare component, despre noul proiect care se lansează în martie  2018, prefațat de piesa „Născut în România”. Veți avea parte de premiere absolute, dar și de câteva piese de pe albumele precedente, plus Led Zeppelin, Iris, Sfinx sau Yes. Țineți minte titlurile „Blues-ul Casei Poporului” sau „Blues-ul bizar de București”. Atmosfera relaxată n-o povestesc pentru că e de ascultat și simțit. Cele peste 500 de mesaje arată că și într-o noapte din weekend-ul Sărbătorilor oamenii își fac timp pentru o porție mare de Radio România.
Agenda pop-rock a fost mai scurtă cu Iron Butterfly, The Honeydrippers, Scorpions (nou), Vox Maris Band (grup de români de la Chicago) ș.a.
Top 5 Sentimental a fost și emoțional, fiind vorba de regretatul Johnny Hallyday. Artistul francez a beneficiat de un număr foarte mare de votanți, iar difuzarea primelor clasate s-a bucurat de un succes remarcabil. 1. Requiem pour un fou, 2. Que Je t aime, 3. Laura. A fost și un supliment apreciat, cu piesa „La chanson du roumain” inspirată de muzica din Maramureș (conform unor opinii avizate).
De la pupitrul tehnic au vegheat la bunul mers al activității Dana Burcea și Mariana Băjenaru.
Iulia Radu a filmat, a fotografiat a adunat și mi-a transmis mesajele așa cum face în fiecare noapte vineri de 10 ani încoace!
 
 
Audio:


Selecția mesajelor:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alin Paun

Marius, metalfan Vă transmitem toate gândurile noastre bune de aici, din Belgia! Sărbători fericite! Am luat decizia de a nu mai veni în ţară (doar vacanţă uneori). Cel mai rău este de sărbători când ne lipsesc toate bunătăţile!
Gili Iancovescu Tg-Jiu  Da, aveți un super invitat în persoana lui Mike Godoroja.
Tavi din Roman Seara bună! Abia aştept să ne bucuraţi din nou cu emisiunea dvs! Sunt pe recepţie!
Ciprian Bun venit invitaţilor! Pică perfect această noapte de blues!
Boogie Vreau să îi mulţumesc lui Mike pentru că atunci când a făcut recomandări pe site-ul dvs m-a ajutat să descopăr o piesă excepţională: Cold Shot cu Stevie Ray Vaughn. Eu nu îl ascultasem prea mult (ştiam cine e, ştiam vreo două piese), aşa că a fost o surpriză foarte plăcută. Cum l-a descoperit Mike pe acest artist?
Robby, Reşiţa Mi-a plăcut mult Blues Casei Poporului! Felicitări!
Alina Ce bine sună trupa live! Felicitări şi sărbători fericite dragilor! Mie mi-a plăcut foarte mult concertul susţinut de Joan Osborne la Hard rock Cafe. A fost puţină lume, dar atmosfera a fost deosebită.
Niko, Milano Pentru mine, evenimentele anului au fost: să-l ascult la Psihologul muzical pe Steve Hackett (şi apoi să îi descopăr albumul cel nou pe lista celor mai bune din 2017) şi apoi a fost concertul lui Vasco Rossi şi cel al lui Peter Hammill (plus albumul lui cel nou care este absolut senzaţional).
Dorian Parvu
Dorian Parvu

Lylytrance E indiscutabil! Evenimentul anului a fost Untold! Mi-a mai plăcut şi Electric Castle.
Adryan, Sydney La capătul lumii se aude excelent! Vă felicit! Vom putea cumpăra albumul şi pe net?
Victor Tucă Respect pentru dl Godoroja şi salutări lui Vali, care nu bate şi cântă, el cântă la tobe şi cântă şi cu vocea.
Jeni Îmi place foarte mult muzica lui Mike Godoroja! Felicitări!
Dana Sunteţi excelenţi!!
Marina Îmi plac foarte mult invitaţii! Piesele live sună bestial!
Bogdan Excelent. Mi-au plăcut mult invitaţii!
Larisa, New York Vă ascult cu multă plăcere! Sunt foarte buni invitaţii! S-a auzit foarte bine! Vă mulţumesc mult!
Vali Vatuiu
Vali Vatuiu

Teodora Pentru mine, concertul lui Al Di Meola de la Sala Palatului a fost de vis!
Irina Foarte frumoasă piesa Scorpions! Acum dacă au piesă nouă aştept să anunţe un nou turneu de adio şi să îi văd din nou la Bucureşti. Nu cred că am ratat niciun concert de-al lor.
Veronica, Cluj Mulţumesc pentru Johnny Hallyday!
DioVasco Aş putea spune că Johnny a fost pentru francezi cam ce este Vasco Rossi pentru italieni.
Teddi, Londra Acum, la final de emisiune, vă urez şi eu Crăciun fericit şi să ne auzim cu bine din nou săptămâna viitoare!
 

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here