Mike Porcaro (basist, ex-Toto) a murit! RIP!

0
178

Photo of Mike PORCARO and TOTOMike Porcaro, fostul basist al formației Toto, a murit după o lungă luptă cu boala Lou Gehrig (Scleroza laterala amiotrofica). Mike avea 59 de ani. Vestea a fost confirmată de fratele lui, Steve Porcaro.
Fratele și colegul lui de trupă, Steve a declarat pe Facebook: „Mike a decedat în somn noaptea trecută, fiind înconjurat de întreaga familie. Să te odihnești în pace, frate!”
În 2007, din cauza bolii, Mike a renunțat la turnee. El a fost păstrat în continuare pe lista membrilor permanenți ai formației Toto, iar basistul David Hungate i-a luat locul în turnee. Mike s-a alăturat fraților lui, Steve și Jeff (care a murit în 1992) în trupa Toto, în 1984. Formația s-a destrămat în 2008, dar au revenit pe scenă în 2010, când a fost făcută publică boala de care suferea Mike. Unul dintre motivele pentru care trupa s-a reunit a fost acela de a-l ajuta pe Mike.
 
Vă reamintim că formația Toto va susține un concert la București pe 27 iunie, la Sala Palatului. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment. În prezent, din trupă fac parte: Steve Lukather – Guitar and Vocals; David Paich – Keyboards and Vocals; Steve Porcaro – Keyboards and Vocals; Shannon Forrest – Drums; Joe Williams – Vocals; David Hungate – Bass
 
https://www.youtube.com/watch?v=wMiku_OsEyw
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=NrWpsDxDl2I
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here