”MINUNATA” DOAMNĂ DR M. POP 22.07.

0
587

MINUNATA DOAMNĂ DR M. POP 22.07.Greu de înțeles de ce este invitată Dr Monica Pop mereu la discuții fără legătură cu domeniul ei de competență. La A3 s-a contrat cu gazdele (în special cu Oana Zamfir) pe o temă sensibilă. Protecția mamei, a copilului. O mamă exploatată, ucisă în bătăi și abuzuri de un soț psihopat agresiv.Acum individul a dispărut luând cu el fiul care a asistat la toate ororile.

Doamna doctor susținea că nu înțelege de ce fac femeile copii cu astfel de bărbați. Dânsa nu știe că oamenii cînd se cunosc, nu-și studiază fișele psiho-medicale, nu-și dezvăluie tendințele. Dânsa nu știe că lipsa de educație sexuală, de prevenție, duce la astfel de situații. Dânsa nu știe că nu toate femeile dețin inteligența, puterea de anticipație a unui medic privind bărbatul iubit despre cum va evolua el peste 2-4-10 ani.

Dânsa nu știe că teama, lipsa de susținere a instituțiilor statului (mai ales cele locale) face ca femeile să nu găsească soluții. Zicea doamna oftalmolog că femeia trebuia să plece. Unde să plece? Toate femeile simple de la țară, din orașe, au o a doua casă, au obligatoriu o familie la care să fugă? Să fii atât de lipsit de empatie, să o acuzi pe victima decedată de lipsă de fler, de lipsă de curaj, mi se pare teribil.

Dacă ești bolnav, sau dacă ești medic și-ți faci meseria, poți fura, poți frauda oricât? E opinia ”minunatei” doamne.

https://evz.ro/dr-monica-pop-despre-condamnarea-lui-sorin-oprescu-lui-ii-da-11-ani-cu-executare-unui-diabetic-insulino-dependent-care-a-salvat-mii-si-mii-si-mii-de-vieti.html?fbclid=IwAR3pT6iiQgXkNF-bmWa8gRguw-sELPLh5Fiz_IcBRvszBH9ws2EzAxn2RS8

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here