Miracol de Crăciun: Marcus Malone, bateristul ajuns om al străzii, s-a reîntâlnit cu fostul său coleg, Carlos Santana – VIDEO

0
56

Au trecut 40 de ani de când au cântat împreună ultima dată
Carlos Santana a avut o surpriza extrem de mare dupa ce l-a gasit pe strazi, traind in saracie, pe fostul sau tobosar Marcus Malone.
Aceasta intalnire emotionanta a fost posibila datorita unui reporter de la un post de radio din Oakland, California, care l-a descoperit pe Malone in timp ce facea un reportaj despre depozitele ilegale de gunoaie pentru postul KRON4.
Potrivit Daily Mail, cand jurnalistul a vorbit prima data cu Malone, acesta scormonea prin gunoaie. La inceput, fostul artist – care acum arata neingrijit, poarta o barba si haine vechi pe el – i-a povestit ca a avut norocul la un moment dat sa gaseasca 800 de dolari intr-o pereche de jeansi aruncati. Apoi, i-a povestit ca pe vremuri era compozitor si a cantat alaturi de Carlos Santana, facand parte din componenta originala a trupei chitaristului.
Asa cum s-a dovedit ulterior, omul spunea adevarul. Tobosarul, care pe vremuri era supranumit Marcus Magnificul, a facut parte din trupa Santana Blues Band pana in anul 1968. Drumurile celor doi artisti s-a despartit in urma cu aproximativ 40 de ani, dupa ce Malone a fost condamnat pentru crima si trimis in inchisoarea San Quentin. Dupa eliberare, Malone nu a putut sa mai gaseasca un loc de munca si sa-si revina, ajungand un om al strazii.
Intre timp, Carlos Santana a cunoscut succesul pe plan mondial dupa concertul de la Woodstock. In 1998, Santana (fara Malone) a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame, iar talentatul chitarist a vandut 15 milioane de copii ale albumului “Supernatural” in anii 2000.
Dupa ce reportajul despre Malone a fost difuzat pe 9 decembrie, Santana si-a rugat managerul sa ia legatura cu jurnalistul prin intermediul Facebook si sa-l roage sa ii aranjeze o intalnire cu fostul lui coleg. In inregistrarea video care a fost postata pe Youtube se vede uimirea imensa a tobosarului cand il vede pe Santana iesind dintr-un Ford negru.
Frate, nici nu stii cat de mult m-am rugat ca sa te vad din nou. Mi-e si frica sa te las sa te uiti la mine“, a spus Malone.
“Este o onoare sa fiu langa tine, omule. Intotdeauna o sa ai un loc langa inima mea“, i-a raspuns Santana.
Santana a promis ca ii va aduce fostului coleg un set de tobe si ca il va ajuta sa se repuna pe picioare. Dupa difuzarea materialului si Rod Harper, percutionist in formula originala a trupei Santana Blues Band, precum si producatorul Bobby Scott si-au exprimat dorinta de a se reintalni cu Malone.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here