MIRĂRILE MELE DE LUNI

0
11

Am urmărit pseudo – interviul de la uşa maşinii , acordat ziariştilor buluciţi, de fostul preşedinte. Băsescu a spus multe lucruri interesante, dar când duduia de la Antena 3 a insistat cu unele întrebări, s-a ales cu replicile ştiute cu ” turnătorul Felix”, cu „şcoala turnătorului”, etc. Duduia s-a simţit jignită (nu mă prind de ce?)  şi a perseverat în provocări (aveam să aflu de la A3 că asta era misiunea ei, odată ce s-a făcut imediat un talk-show pe tema condamnării lui Băsescu) până s-a ales cu răspunsurile meritate. Faptul că D.V. Felix e turnător nici nu e atât de grav pe cât e statutul lui de azi,cel de puşcăriaş, condamnat de Justiţia Democratică!  Asta se întâmpla în timp ce DNA punea sechestru pe averea premierului în funcţie V. Ponta, în timp ce preşedintele în funcţie Iohannis se întâlnea cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy…În plus T.B. a amintit din nou de moscheea care se va construi la Bucureşti…Puteţi citi mai jos ce au reţinut cei de la Digi 24
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/T+Basescu+Proiectul+moscheii+din+Bucuresti+se+negociaza+de+peste
 
Aseară România TV se lăuda că e depăşit net în cifre de rating rivala A3!  Realitatea şi B1Tv sunt pe locurile următoare, dar eu prefer informaţiile de la Digi24!
 
Tot nu înţeleg cum sunt legile noastre. Un inculpat rămâne prim-ministru şi pleacă la tratament o lună din ţară? Că doar nu a devenit inculpat brusc, azi? De ce să plece din PSD? Acolo a fost ales, acolo e locul lui. Dar guvernarea ţării n-o laşi puţin pe mâini curate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here