Mircea Baniciu și ascultătorii la Psihologul Muzical (ediția 850 – 12.01.2019)

0
330

Mircea Baniciu a ieșit pe primul loc în sondajul propunerilor de invitați pentru acest an. A venit, a stat o oră, a primit diplomă, un pampsy special și a povestit cu farmecu-i bine știut. Firește că veți auzi și compozițiile sale.

Conform tradiției, au fost în studio ascultători, prieteni ai emisiunii. Diana Croitorescu (debut absolut la microfon, după 25 de ani de regie tehnică și muzicală), Emilia Nicolae (recidivistă cu 5 prezențe din 2008 încoace), Nicu Turcu (a doua prezență, dar cu vocea de cântător la el), Dan Ciolompea (a doua prezență), Vlad Pârâu (revine cu chitara și vocea, compoziții proprii plus o piesă cadou pentru Psihologul muzical), Valentin Stoica (debut, DJ profesionist, ascultător de cîțiva ani).

Discuții agreabile despre muzică, amintiri din copilărie, despre cariere personale, despre radio. Veți auzi cântece cu propuse de vizitatori cu Melody Gardot, Ecoul, Jack Savoretti, Mircea Vintilă, AC/DC, Ronnie Jones, Maria Gheorghiu, Uriah Heep, ș.a.m.d.

Best Of Top Sentimental a generat un super-top cu Louis Armstrong, Leonard Cohen, Pasărea Colibri, Tom Jones, John Lennon pe primele 5 locuri.

Audio:


Mesaje și video din emisiune:

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here