Mircea Morariu: Bizareriile de dinaintea noii ediţii a „Cerbului de Aur”

Articol preluat din Adevărul

0
211

Nu s-a încheiat ori nu am aflat noi încă rezultatele controlului referitor la afacerile dubioase, multe dintre ele cu iz penal, care s-au derulat în TVR cu ocazia ediţiei din anul 2018 a „Cerbului de Aur“.
Cert e că la adăpostul confidenţialităţii, Doina Gradea&co ţin ascunse, dosesc, pun la o parte în dulapuri ferecate fapte care de care mai urât mirositoare, dintre care cel mai la vedere, mai sfidător, mai scandalos a fost acela a trecerii meteorice prin scenă a pseudo-vedetei Gabriel Garko. Anunţat iniţial drept prezentator al Festivalului, dar care şi-a limitat prezenţa bine remunerată la două-trei apariţii insipide, plictisitoare, adică la discuţii de complezenţă cu fosta protevistă Iulia Vântur.

Plasată aşa, nu doar în dispreţul oricărui respect pentru angajaţii TVR, în rolul de prezentatoare, ci şi ca semn al continuei bătăi de joc la care supune Televiziunea publică fosta secretară a lui Adrian Sârbu, Doina Gradea, încă din prima zi în care a fost cocoţată de PSD şi de astăzi puşcăriaşul Liviu Nicolae Dragnea în fotoliul de preşedinte-director general ai instituţiei din Calea Dorobanţi 191.

Despre ce profesionalism mai poate fi vorba atunci când cei care au girat ediţia trecută a Cerbului de Aur recurg la o prezentatoare a cărei imagine se confundă cu o televiziune concurentă şi nu cu cineva din TVR sau măcar neutru?

Până să aflăm noi în detaliu ce şi câte matrapazlâcuri s-au comis în 2018, iată că apar deja primele semne ale bizareriilor ce însoţesc deja ediţia din anul 2019. Iată, nu mai departe decât săptămâna trecută s-a aflat că ilustrissimul Comitet Director al Instituţiei, acela alcătuit numai din oamenii prea-plecaţi, trup ş suflet dedicaţi voinţei  Doinei Gradea, pe care aceasta ştie să îi joace cum  vrea dânsa fiindcă toţi, fără excepţie, sunt şefi şi şefuleţi interimari pe funcţii, numiţi acolo de pixul şi cheful pedegistei, a adoptat o hotărâre cel puţin bizară legată de operaţiunile de promovare a Cerbului.

Se va negocia cu tot felul de bloggeri, vloggeri şi influenceri, desigur cu toţii aleşi pe sprânceană, care vor lăuda pe banii din bugetul Festivalului tot ceea ce a ieşit din creieraşul doamnei Doiniţa ca şi din acela al Smarandei Vornicu-Shalit. Cea tare în arbore genealogic. Numită directoarea Festivalului în pofida marilor enigme acumulate în jurul ediţiei din 2018, dar şi a eşecului ruşinos de la Eurovision 2019, ocazie cu care TVR  a „spart“ degeaba fabuloasa sumă de 1 milion de euro.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://adevarul.ro/entertainment/tv/bizareriile-dinainte-noii-editii-cerbului-aur-1_5d35597f892c0bb0c6b4cde7/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here