Mircea Vintilă la Psihologul muzical (ediția 701 – 5.03.2016) – AUDIO

0
125

Mircea Vintila la Radio Romania 2016După 3 ani, Mircea Vintilă a revenit în studio cu chitara și cu buna dispoziție. Omul care se supără foarte rar, a avut ce povesti, a avut ce cânta. Au fost secvențe de pe albume diferite, au fost piese cerute de ascultători. Cele din urmă erau rarități din anii 70, de unde reiese cu publicul îi cunoaște întreg repertoriul. Am încercat din nou varianta duetelor. Mircea în studio, curajoșii la telefon. Dacă data trecută au fost unele probleme tehnice, acum a mers mult mai bine. Oamenii din breaslă îl iubesc pe Mircea. Am avut intervenții spectaculoase. Leluț Vasilescu, bateristul de la Compact, a dorit doar să salute, iar la cântat s-a abținut în mare măsură. A fost Anca Sigartău, care cu multe emoții a cântat, apoi ne-a oferit informații despre activitatea ei actoricească și despre Teatrul din Bacău. A fost Mircea Rusu, care a citit un material frumos despre Vintilă, apoi au cântat împreună absolut unic, fără acompaniament la chitară. Trebuie să ascultați momentele menționate, ca să nu par subiectiv în afirmații. Au mai fost duete. Vlad Pârâu, Farmacia Muzicală de la Sibiu, fost invitat la ediția 700, s-a descurcat foarte bine alături de Mircea Vintilă pe care-l admiră necondiționat. Veți auzi și câteva piese propuse de invitat cu Goo Goo Dolls, Family Of The Year, Firma sau Cosmin Vaman.
 
Cele patru ore petrecute de Mircea Vintilă în Studioul 31 al R.R.A. a u trecut extrem de repede și plăcut. Cele peste 500 de mesaje arată că popularitatea lui ”Ciocu” Vintilă e în permanentă creștere.
 
Veți mai auzi piese cu Romeo Mocanu (debut), Lucio Dalla, Lucio Battisti, Silvia Dumitrescu(în memoria lui Doru Căplescu), Eddy Grant, Megadeth ș.a.
 
Am avut două Topuri 5 Sentimentale. Primele clasate din repertoriul lui Cat Stevens au fost 1. Father And Son, 2. Wild World, 3. Lady D Arbanville.
 
În Top Sentimental cu trupa Hara au dominat piesele 1. Totaya Ye, 2. Ce ți-aș face, 3. Muro Shavo.
 
Audio:

 
 
Selecția mesajelor (au fost peste 500!):
ANDREI ,propun sa tinem un moment de reculegere in memoria lui  CORNEL CHIRIAC Data de4martie ,ziua fatidica Emil -TIMISOARA alias NICK laROCKA
Simona metalfan Nu pot să creeed!!! Bun venit preferatului meu: Mircea Vintilă!
Buna seara,sunt un sofer de tir,momentan sunt in franta,Salutari invitatului d-voastra,si d-voastra domnule Andrei, ma numesc Usurelu Ioan.
Attila Lutinca Salutari si respect. Va asteptam in Calgary.
Ana, Bucureşti L-aş ruga pe Mircea Vintilă să cânte piesa Făt Frumos, nu am mai ascultat-o de foarte mult timp… Dacă se poate, mi-ar face o bucurie foarte mare.
Oana, Ploieşti Mare bucurie mi-aţi făcut în această noapte! E o încântare să-l ascult vorbind şi cântând pe Mircea Vintilă! Una dintre piesele mele preferate este „Alte clipe trăite, alt epilog”, din păcate, nu am mai auzit-o live în concerte… Ne-o poate oferi cadou în această noapte?
Ruxandra Diaconu O surpriza placuta sa il (re)ascult pe Mircea Vintila. Cand a mai venit in emisiune dumneavoastra, am si cantat impreuna, prin telefon. smile emoticon Intre timp l-am ascultat in Vama Veche (vara la Folk You si primavara la Soni) si in Craiova in Play de doua ori. Am onoarea sa fiu posesoarea unei chitare minunate cu autograful domniei sale, alaturi de cel al domnului Dan Andrei Aldea. Cu mult drag, voi asculta Psihologul muzical si in seara aceasta.
Andreea Hâj-Adam Felicitari pentru invitat…. sunt curioasa de parerea amandurora despre semifinala Eurovision din Romania care a avur loc in aceasta seara…..
Alin Rau Salutari si urari de bine de pe drumurile Americane, sunt in drum spre New York, ar fi ideal sa dureze pana ajung, adica nonstop pana duminica, mai ales ca ai pe maestrul Mircea Vintila invitat!
Marlena Popa Bun găsit ! Vă salut cu mare drag şi vă ascult cu maximă atenție ! Aveți un invitat de marcă în această seară şi meritați toate felicitările! Ar fi minunat dacă în emisiune am putea asculta cântecul ” Făt Frumos ” al lui Mircea Vintilă !
Black Eloise Unde-i Paul Ciuci?! Să cânte Paul!!
Yanni, Grecia Paul Ciuci! Nu te lăsa! Vrem duet Ciocu – Ciuci!
Raluca Aţi citit mai devreme un mesaj de la Anca Sigartău! Mi-aş dori să cânte ea în duet cu Mircea Vintilă!
Tania, Ucraina Hai, Anca! Eşti mai tare decât Leluţ!
Adryan, Sydney, Australia Anca, ştii că te iubim! Şi acum te iubim şi mai mult!
Maria Anca ai fost la înălţime! Te iubesc mult de tot!
Teo Boar Sunt pe receptie si va ascult cu mare placere, dragi prieteni! Sunt mandru si fericit sa fiu prieten si coleg cu Lordul muzicii romanesti Mircea Vintila! Toata pretuirea mea pt. tine Andrei  pt.emisiunile tale de mare valoare cu oameni exceptionali! Imbratisari si multe salutari draga Mircea! Ne vedem sambata seara pe scena! 🙂 Va doresc o emisiune frumoasa in continuare!
Adrian Paniti Bună noapte Andrei în noaptea asta avem invitat de marcă o mare surpriză salutări din Valencia maestre Vintilă !
Mihaela L Cancemi Doamne , ce cadou frumos! Va multumesc tuturor , de peste apa din NY. Va iubesc si multa sanatate va doresc dumneavoastră , domnului Vintilă si tuturor ascultătorilor . Ohhh, ce frumos! Acum visez si eu la un concert cu Dnul Vintilă aici sau in Romania.
Sabina Ce bucurie să-l aud şi pe Mircea Rusu!! 🙂
Ionuţ Frumos a scris dl Rusu! Hai şi cu duetul!
Relu Senzaţional! Bravo pentru duet!
Manea Mihai-croco Cu respect vă salut, vă mulțumesc pentru această noapte MIRIFICĂ…..și mulțumesc cu respect domnului Vintilă pentru momentele deosebite petrecute prin turnee.
Lucreţia Excelenţi Feţi Frumoşi!
Gabriel Mulţumesc pentru acest duet senzaţional!
Unu din Braşov Salutare oameni buni! Asta-i de departe cea mai tare emisiune! O întrebare pentru domnul Vintilă: prin Chicago cand cântați? O seara frumoasa!
Gina Felicitări celor 2 Mircea! Excepţionali! Megastarul să oprească maşina şi să-i dea telefonul lui Paul Ciuci!
Laurenţiu Dle Vintilă, de ce nu mai cântaţi în concerte piesa „Să stai în fân”? Nu am mai auzit-o de mult timp!
Alina Mirific şi enigmatic Lord al folk-ului! Mulţumesc pentru toate piesele cântate live şi difuzate în această emisiune!
Ioan, Turda L-aş ruga pe Maestrul invitat să cânte piesa Bade Ioane, pentru mine! Şi eu sunt născut pe 23 martie dar în 1992, iar părinţii mi-au pus numele cu gândul la această piesă!
Sonya Îl ador pe Mircea Vintilă! Mi-a plăcut şi Pasărea Colibri. Aş vrea să-l întreb care sunt relaţiile din Pasărea Colibri? Eu merg la concertele voastre (şi împreună şi separat) şi l-am tot auzit pe dl Baniciu povestind cu umor despre dl Vintilă… Am tot auzit o poveste despre Moţu Pittiş care începea piesele şi dl Vintilă l-a rugat să nu mai facă acest lucru, apoi s-a întâmplat să uite cum începe o piesă… E amuzant! Recunosc! Dar dl Vintilă nu spune niciodată nimic despre Baniciu, deşi cred că ar avea de unde :)))))
Magda Se poate să cântaţi piesa „Scrisoare”? Mulţumesc mult!
Mirela, Milano Este o încântare această ediţie! Mulţumesc din suflet!
Cătălina, Bucureşti Dle Vintilă… aveaţi dvs o piesă cu Cătălina… Nici nu ştiţi cât de fericită aş fi dacă aţi interpreta-o live! 🙂
Elisabeta Mitroi Mulțumesc pentru noaptea asta minunata. Am retrăit cu emoție o alta noapte, de acum vreo 38-39 de ani (Doamne, ce de vreme!) când l-am cunoscut pe Mircea Vintilă care era in vizita împreuna cu Vali Sterian si soția acestuia la o prietena comuna, pe strada Italiana… A fost ca ieri… Era vremea când mergeam la Cenaclul Flacăra la Teatru Național  si stăteam pe jos pe scena pentru ca nu mai găseam bilete in sala…
Petronela Vă ascult din spital, sunt internată din cauza unei răceli puternice… v-am ascultat toată noaptea şi foarte bine mi-a făcut! Excepţională atmosferă! Deja mă simt mai bine!
Traian Excelent Topul Cat Stevens!!
Niko, Milano Mi-a plăcut mult această ediţie! Apropo de concertul lui Toto Cutugno… mama vrea să vină în România… nu ştiu cum se face că tata se dă mereu ocupat şi pică pe mine să o însoţesc…
Monica N-am închis un ochi în noaptea aceasta! Am cântat cu Vintilă, am cântat cu Cat Stevens, acum cânt cu Hara! Mă simt pregătită! Cred că mă duc la preselecţia pentru Vocea României, s-o întoarce un scaun şi pentru mine, nu? Iată câte duete am avut doar într-o noapte!!
Bogdan Eram foarte obosit după o săptămână grea… dar mi-a „fugit” somnul, iar acum îmi pare foarte rău că se termină emisiunea! Mi-aţi transmis energia din studio! Mulţumesc!
Bianca Mi-a plăcut mult de tot această emisiune! Mi-era dor de Mircea Vintilă!
Diana, FC Bon Jovi Nici eu nu vreau să se termine!! Mai staţi cu noi măcar până răsare soarele! O oră! 🙂
Lylytrance Am fost şi eu pe recepţie! Eu voi merge la Festivalul Untold! E cel mai tare eveniment! 🙂
Marina, Deva Nici eu nu am dormit deloc! Nu ştiu când a trecut timpul! Nu mi-e somn… aşa că v-aş ruga să nu plecaţi… Mai staţi cu noi până adormim! 🙂
Valentin O ediţie de nota 10! Să aveţi un weekend plăcut!
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here