MIZERABILII, DAR NU DE HUGO 3.04.

0
118

Fotbal comentat pe baza opiniilor din ”cercul de prieten” al imensului Decebal Rădulescu! Rău s-a ajuns! Cum putea să-l felicite pe arbitru Meme Stoica odată ce tocmai la DigiSport s-a dat imediat după meci declarația lui revoltată? Cât poate minți Nea Venin? Trebuie să fii nesimțit să nu observi imensele greșeli comise de brigada lui Hațegan!

Același Rădulescu l-a întrebat pe Cârțu (oficial al Craiovei), de ce n-a reclamat, de ce nu s-a revoltat și Craiova pentru un gol din ofsaid? Au reclamat alții, au scris ziarele, a urlat Crăciunescu, dar Nea Venin era ocupat. Cât timp astfel de nemernici vor intoxica atmosfera din tribune, pentru că acolo ajung astfel de provocări, nu va fi civilizație în fotbal. Băiatul cu vocabular sărac, cu fraze neterminate, e mereu pe fază când e loc de strâmbe, de aberații, insinuări. O să vedeți cum va fi Craiova- CFR și vorbim după!

Tot Rădulescu afirmă că FCSB face scandal și cere arbitri străini doar pentru a pune presiune (eterna formulă a unora cu I.Q. leșinat) pe partida Craiova- CFR.  El a insistat pe ideea că s-a dat gol din ofsaid pentru Steaua, omițând deliberat acel gol de egalare care a venit urmarea unui fault în atac. Chiar și Crăciunescu a afirmat asta.

Nu are importanță că meciul s-a terminat în favoarea Stelei. Fondul problemei e calitatea arbitrajului și vădita intenție de manipulare a unor jurnaliști sforari, cum este și Remus Răureanu. Ca la arbitri, zic așa. Nu știu dacă o fac pe bani sau doar din rea credință pură. El susține în GSP că Craiova își poate pierde suporterii dacă o ajută,involuntar, pe FCSB. Adică joacă cinstit cu CFR și o bate. Așa gândesc aceste toxine media!  Craiova pierde, pierde și Steaua, oltenii se bucură! Asta-i mentalitatea?

Fostul arbitru Cristi Balaj spune că faza cu golul lui Man a fost judecată corect de arbitru. Tot așa se exprimă, deși foarte alambicat, legat de golul Stelei anulat incorect. Mă și mir că nu s-a discutat și despre acel 11 metri prea lejer acordat tot pentru Craiova. * Nici Gică Hagi n-a înțeles de ce s-a anulat golul Stelei, dar nici el nu contează pentru Rădulescu.

Porumboiu intervine și spune altfel. Spre bucuria lui Rădulescu. Mingea a venit de la un adversar. Se vede foarte clar. Ironii ieftine. Golul anulat, în schimb, a fost valabil, spune și Porumboiu. Alt strâmbar care avea angajați arbitri la firma lui. Rădulescu a vrut să știe dacă tușierul a comis-o intenționat. Vai de mine, nu! A greșit și gata. E omenește, nu? Schimbăm rezultatul. Și ce dacă?  Brusc Nea Venin întreabă dacă-și mai amintește Porumboiu de cazul ”bricheta” care n-a avut nicio treabă cu faza. Pe Rădulescu îl chinuie orice e legat de Steaua .Cu Becali e umil, dar în absență e un erou! * Ce a mai spus Porumboiu?  CFR e ca Juventus. Adică clujenii sunt ajutați de arbitri.

Rădulescu & Co se arată incapabili să fie echilibrați, corecți cu situațiile evidente. De asta îl numesc  Nea Venin. Cineva ( din ”cercul lui de prieteni”)  mi-a spus că e un tip inteligent. Eu n-am văzut decât că e rău-intenționat.

Oricum am învârti considerațiile prea numeroșilor ”specialiști”, partida trebuia și a fost câștigată de Steaua. Scorul putea fi 4-2, 3-1 sau 2-0!

Titlul din Adevărul (2.04) arată câtă ură a acumulat Becali din partea presei. ” FCSB face scandal și când câștigă”. Să taci, să zâmbești când ești furat? Asta vreți îngerașilor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here