MODERATOR, dictator sau sforar?

0
227

Octavian Hoandră e cel care moderează unele emisiuni la realitatea TV. Când nu e Gușă în zonă. Dar e la telefon, așa că e totul la conservă. Se discută, cică despre situația din Republica Moldova. E. Tomac a zis că ar cere două minute, pentru că omul are expertiză. Hoandră l-a pus la punct cu aroganță și ură. Că el n-are treabă, că e politician, că apelează la analiști (adică la profesorul Niculescu, un mare ”independent”, nu-i așa) și apoi la politicieni. Tomac era acolo, fiind invitat ca și ceilalți.

*A mai fost o fază. Contre între un penelist și N. Bănicioiu(acum în gașca lui Ponta, dar la PSD la Colectiv). Tânărul liberal a vrut să se știe că nu va accepta ca Bănicioiu să fie vreodată ministru al sănătății.N-avea legătură cu tema dezbaterii. Hoandră l-a întrebat: Ce o să faceți, îl împușcați?. Fondul discuțiilor nu mai contează. Hoandră nu-l înghite pe Băsescu, așa că s-a răzbunat pe Tomac. Mare moderator, mare intelectual. Speram să nu-l descopăr astfel. De ocolit acest Moderator!* Mai multe țări mimportante au recunoscut guvernul Maia Sandu, România a mai stat pe gânduri…

Problemele Republicii Moldova sunt prea complicate pentru noi. Nici pe ale noastre nu le deslușim.* Nici la Digi24 n-a fost o discuție liniștită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here