Modificari de lineup si noi trupe confirmate la Rockstadt Extreme Fest: THE EXPLOITED, Eryn Non Dae si Dagoba nu mai ajung în România

0
31

Legenda punkului britanic THE EXPLOITED nu va mai ajunge la Rockstadt Extreme Fest, dupa ce toate aparitiile trupei programate pana in noiembrie au fost anulate.
Explicatia privind aceasta decizie vine chiar de pe site-ul oficial al formatiei: „Dupa cum probabil ati auzit, vocalul the Exploited, Wattie a suferit un atac de cord in timp ce era pe scena, la inceputul acestui an. Din cauza ca el se afla inca in recuperare, am anulat aparitiile noastre la toate concertele si festivalurile la care ar fi trebuit sa fim prezenti, pana in noiembrie, daca totul va merge bine.” Declaratia in limba engleza poate fi citita aici: http://www.the-exploited.net/
 
 
Si cele doua nume originare din Franta, Eryn Non Dae si Dagoba, au ales sa isi contramandeze aparitiile din aceasta vara, asa ca nu vor mai ajunge in Romania.
 
O serie de alte nume vor fi anuntate in curand. De altfel, afisul festivalului este completat cu noi confirmari: SIBERIAN MEAT GRINDER (Rusia), GOD (RO), ROADKILLSODA (RO), BLOODWAY (RO), KISTVAEN (RO), VALERINNE (RO), ROCK N GHENA (RO), TARG3T (RO), NECROVILE (RO), PROJECT FOR BASTARDS (Franta), POEM (Grecia), THE LUMBERJACK FEEDBACK (Franta), PERSEVERANCE (RO) si DECEASED (RO).
 
Acestea se adauga celorlalte peste 20 de nume foarte apreciate de iubitorii de metal extrem: BEHEMOTH (Polonia) – varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala, OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, SODOM (Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern, ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, DORDEDUH (RO), una din cele mai cunoscute si apreciate trupe romanesti la nivel international, SKELETONWITCH (SUA), MISERY INDEX (SUA), BELPHEGOR (Austria), THE AGONIST (Canada), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), BORN FROM PAIN (Olanda), FLESHGOD APOCALYPSE (Italia), ARSONISTS GET ALL THE GIRLS (SUA), INFECTED RAIN (Republica Moldova),  INDIAN FALL (RO), KULTIKA (RO), CODE RED (RO), HTETHTHEMETH (RO) si THE DIGNITY COMPLEX (RO).
 
Pana duminca 13 iulie se mai pot cumpara abonamente pentru Rockstadt Extreme Fest la pretul de 130 lei, urmand ca de luni 14 iulie pretul sa devina 150 lei.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in Libraria Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Bilete.ro, BLT.ro,MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here