Molly reprezintă Marea Britanie la Eurovision 2014 – VIDEO

0
16

BBC-ul a decis! În acest an, britanicii au renunțat la artiștii mari (după doi ani în care au fost reprezentați de Engelbert Humperdinck și Bonnie Tyler) și au ales o artistă aflată la începutul carierei: Molly Smitten-Downes.
Mai puțin cunoscută publicului, Molly își pune mari speranțe în piesa pe care o va interpreta la Copenhaga, Children of the Universe. „Este o mare onoare să pot reprezenta Marea Britanie într-o competiție atât de mare, nu doar în calitate de solist ci și de autor al piesei. Sper să fiți mândri de mine”.
 
Într-un comunicat de presă, BBC descrie piesa ca fiind „o piesă emoționantă scrisă special pentru reprezentații live”.
 
Molly are 26 e ani, este originară din Leicestershire, și s-a bucurat de un scurt moment de celebritate în 2008 când a pătruns în Top 10 cu piesa Raindrops (Encore Une Fois), interpretată alături de Sash. În 2009, a fost pe locul 16 în topurile din Marea Britanie cu piesa I Will Learn To Love Again.
 
Molly a înscris piesa Children of the Universe la BBC Introducing. Piesa a fost remarcată de postul local al BBC din East Midlands care a trimis-o mai departe către producătorii Eurovision. „BBC Introducing ne oferă o gamă variată de talente, iar în Molly am găsit combinația contemporară perfectă între compoziție și calitate vocală”, a declarat Guy Freeman, producător executiv la BBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here