Molly reprezintă Marea Britanie la Eurovision 2014 – VIDEO

0
29

BBC-ul a decis! În acest an, britanicii au renunțat la artiștii mari (după doi ani în care au fost reprezentați de Engelbert Humperdinck și Bonnie Tyler) și au ales o artistă aflată la începutul carierei: Molly Smitten-Downes.
Mai puțin cunoscută publicului, Molly își pune mari speranțe în piesa pe care o va interpreta la Copenhaga, Children of the Universe. „Este o mare onoare să pot reprezenta Marea Britanie într-o competiție atât de mare, nu doar în calitate de solist ci și de autor al piesei. Sper să fiți mândri de mine”.
 
Într-un comunicat de presă, BBC descrie piesa ca fiind „o piesă emoționantă scrisă special pentru reprezentații live”.
 
Molly are 26 e ani, este originară din Leicestershire, și s-a bucurat de un scurt moment de celebritate în 2008 când a pătruns în Top 10 cu piesa Raindrops (Encore Une Fois), interpretată alături de Sash. În 2009, a fost pe locul 16 în topurile din Marea Britanie cu piesa I Will Learn To Love Again.
 
Molly a înscris piesa Children of the Universe la BBC Introducing. Piesa a fost remarcată de postul local al BBC din East Midlands care a trimis-o mai departe către producătorii Eurovision. „BBC Introducing ne oferă o gamă variată de talente, iar în Molly am găsit combinația contemporară perfectă între compoziție și calitate vocală”, a declarat Guy Freeman, producător executiv la BBC.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here