MONEY, MONEY, MONEY – ÎN VARIANTA DELIR

0
99

MONEY, MONEY, MONEY - ÎN VARIANTA DELIRDiscurs delirant despre Bani, Bani, Bani, despre vaccinuri cu apă, despre legi, despre cum vrea el. ”Tot ce este bani, vând!” zice românul verde, iar Ioana Cozma jubilează. Emisiunea ei va fi iar citată de nevoiașii din presa online. Poate și de GSP. GB stă în fotbal pentru Europa. Și când era în Europa, s-a dus cu ”echipa a doua” să ia 10-0!

Duduia nu i-a dat nicio replică la aberația cu ”Nu stau eu să joc cu Mioveni, CFR sau Craiova. Eu doar în Europa, altfel mă las”. Cam ce bani a luat el după 10-0? Sau pentru această umilință e vinovat Dică și atunci el n-are răspundere? Cine-l împiedică să facă bani? Dar de ce trebuie să behăie zilnic la o televiziune ( Pro Arena sau DigiSport) despre cât va lua, sau a luat, sau a pierdut.

Cerem prea mult dacă ne dorim decență minimă din partea acestor posturi? În fiecare emisiune, grupaj de știri, suntem nevoiți să-l re-reauzim pe laudărosul-creștin, care recent era depresiv și pleca din fotbal, vindea tot. E singura cale spre fericire. Vedem la final de campionat!

O holbare mică dinspre handbal. Să le explice cineva celor care se bagă la toate, mai ales lui Decebal Rădulescu, ce înseamnă un dublu dribling. Nea Venin simte nevoia să intrerupă orice discuție, despre orice sport, pentru a spune ceva despre Rapid și contra FCSB.Fiecare cu obsesiile lui. Individul este exact atât de toxic ca marele patron din Pipera-Berceni whatever.

*Speram ca V. Moraru să fi învățat măcar atât despre handbal. Moldoveanul Moraru e dibaci. Are o minibiografie postată de el, în care scrie ce frumos a fost în anii facultății, cum se bucura el de viață, dar a uitat să scrie care facultate! Sigur, un punct forte în cele găsite pe Google despre el, este și acela că a fost însurat (până-n 1999) cu Corina Dănilă.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here