Monica Davidescu la Psihologul muzical (ediţia 618 – 2.08.2014) – AUDIO

0
78

Monica Davidescu la Psiholog

Premieră estivală: actriţa Monica Davidescu a acceptat invitaţia şi şi-a petrecut câteva ore cu ascultătoriii Radio România Actualităţi. Între timp, soţul, Aurelian Temişan a stat acasă şi a avut grije de prinţesa familiei. A fost din nou o emisiune de „doi lei”, Monica fiind născută pe 6 august 1972. Despre viaţa la ţară, despre copilărie şi despre primii paşi pe scenă ne-a povestit cu multă pasiune şi căldură. Fireşte că au existat şi preferinţe muzicale interpretate de Taxi, Angela Similea (marea favorită a copilăriei), George Michael, Laura Stoica (prietenă şi colegă), Holograf, Michael Buble (are aproape toată discografia în maşină şi-l ascultă mereu) şi fireşte Aurelian Temişan. Au fost şi secvenţe din musicalul „Chicago” în care a jucat câteva sezoane. Ne-a povestit despre rolurile la care ţine, despre rolurile care vor urma la toamnă, despre o serie de proiecte îndrăzneţe. Are o mare admiraţie pentru regizorii cu care a lucrat şi lucrează, nu-şi doreşte să devină regizor. Numeroasele întrebări care au sosit pentru Monica, numeroasele urări şi felicitări, arată că lumea teatrului se bucură de un respect deosebit din partea publicului din toate generaţiile.
Top Sentimental Estival a avut mai mult spaţiu, s-a bucurat de o participare extrem de numeroasă, iar votanţii au decis ca pe primele locuri să se afle: 1. Chris Rea- Looking For The Summer (din 1990) 2. Janis Joplin- Summertime(1968), 3. Rod Stewart- Sailing (1975) la egalitate cu Adriano Celentano- Azzuro (1968). Au fost 12 piese de vară de odinioară!
Emisiunea a demarat cu o premieră sosită din partea lui Cristi Minculescu şi a lui Nuţu Olteanu (Nopţi de vis). Le mulţumesc şi aici tuturor celor care au trimis mesaje cu urări de „La mulţi ani!”.
 
Audio:

 
 
sursa: Radio Romania Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here