Morrissey, invitat în emisiunea lui Larry King: „Astăzi mai mult se vorbește despre muzică decât se cântă pe bune” – VIDEO

0
32

Morrissey (600 x 316)Pe 18 august, Larry King l-a avut invitat în emisiunea sa „Larry King Now”, pe Morrissey. Artistul britanic a revenit în emisiunea lui Larry King după 10 ani. În cadrul interviului, Morrissey a vorbit despre Donald Trump și Obama („cred că este logic să ne întrebăm dacă pe dinăuntru Obama este alb”); despre problema pe care a avut-o cu un agent de securitate de pe un aeroport („nu a fost o procedură standard, ci o agresiune sexuală”); despre faptul că anul trecut a fost diagnosticat cu cancer („în momentul în care primești vestea, nu auzi cuvântul cu „c”, pur și simplu acesta trece pe lângă urechile tale”); despre depresia lui care pare fără sfârșit și tendința de a-și face rău („toată lumea se gândește la astfel de lucruri – chiar și cei care se mint constant că sunt fericiți) și despre permanenta lui luptă cu industria muzicală: „Industria este din ce în ce mai brutală… S-a schimbat foarte mult. Industria este preocupată mai nou doar de marketing. Astăzi mai mult se vorbește despre muzică decât se cântă pe bune. De ce? Pentru că muzica pare să fie pe moarte… Oamenii au găsit alte lucruri de făcut, iar casele mari de discuri vor să câștige cât mai mult și cât mai repede. așa că producătorii se uită la acele emisiuni cumplite numite „show-uri de talente” și semnează contracte cu niște copilași. La final, Morrissey a interpretat piesa „Kiss Me a Lot„.
 
Vă reamintim că pe 14 octombrie, Morrissey susține un concert la Sala Palatului din București. Evenimentul este organizat de Events. Biletele costă 120, 145, 190, 220 și 260 lei. Mai multe info aici:
http://andreipartos.ro/morrissey-in-premiera-in-romania/
 
Puteți urmări fragmente din interviu aici:
 

 

 

 

 

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here