Music Travel Festival la Timișoara (23 – 25 iunie)

0
40
music travel festival 2017 timisoaraChitară, tobe, platane și mult bass, asta e rețeta distracției din această vară. Vei avea parte de un festival cu vibe fresh și beat-uri electrizante, mai aproape de tine ca niciodată, pentru că artiștii tăi preferați vin în TIMIȘOARA.
A treia editie de Music Travel Festival îți aduce 3 zile de festival și zeci de formații și cântăreți pe un bpm care te prinde. Vei putea să-ți încarci bateriile pe beat-uri  frenetice la scena de DJ sau poți fredona versurile tale preferate la scena concertelor live.
Primele trupe confirmate sunt Chase & Status, Sigma Dub Pistols, Robin and the Backstabbers, Vama, Vita de Vie, Travka, The Monojacks, Zdob si Zdub, Domino, The Kryptonite Sparks, Tourette Roulette si Jurjak.
Save the date: 23-24-25 Iunie, Arena Aqua Sport, în Timișoara, cu tot cu gașca ta de prieteni.
Mai multe detalii pe pagina de Facebook și pe site.
https://www.facebook.com/MusicTravelFestival/
www.musictravelfestival.ro
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here