N-AU RUȘINE, DAR NICI CREIER FUNCȚIONAL! 10.09.

0
147

N-AU RUȘINE, DAR NICI CREIER FUNCȚIONAL! 10.09.Fără să vreau am dat de Cîțu de mai multe ori în 24 de ore. Avea dreptate când se arăta revoltat de cele petrecute în Parlament. Oameni fără mască, înbrânceli, injurii, golănie în toată regula. N-am aflat cine avea dreptate, dar spectacolul a fost rușinos. Altfel, a spus de câteva ori în diverse locuri că nu pune alți oameni în locul celor eliberați din funcții (secretari de stat, prefecți, subprefecți ș.a.).

Asta demonstrează că schema din administrație era artificial umflată și că se poate trăi și fără acei oameni ai USR-PLUS. Oare e o.k. să dai afară profesioniști, tehnocrați autentici (unii nici măcar nu erau membri de partid) doar pentru că te-ai supărat? Oare e o.k. să uiți că e pandemie, că numărul infectărilor crește alarmant, iar tu te joci de-a guvernarea, în loc să te ocupi de priorități?

Oare e corect să n-avem ministru al sănătății informat asupra situației la zi? D.S.P.-urile au dispărut în ceață, pentru că ultimele 4-5 luni au fost ocupate de lupta internă a unui partid iresponsabil, cu prea mulți membri incapabili să se gândească la binele comunității care le-a dat votul.

*În context, lipsa de reală preocupare pentru soarta copiilor care vor merge de luni la școală e revoltătoare!

  • PNL-PSD-UDMR n-au lăsat să se dezbată și să se voteze Moțiunea opoziției de conjunctură (AUR-USR-PLUS) așa cum scrie în Constituție. De ce? Nu vom afla adevărul, dar gesturile din Parlament sunt incalificabile, scandaloase. Context în care Președintele ne spune că nu e deloc îngrijorat de soarta guvernării. Dacă s-ar putea, el ar trebui să plece primul, dar îl avem pe cap încă 3 ani.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here