NAUM RECIDIVEAZĂ

0
30

FOTBAL CLUB radu naumDin nou Naum e mârlan şi se face că nu înţelege ce a spus Dică, atunci când „şi-a permis” să dea replici mai tăioase unora care l-au atacat pe el sau echipa (Şumudică e favortul casei Digi, e marota veselă, aşa că n-ai voie să spui ceva despre el). Dică a fost întrebat de un reporter, n-a vorbit de nebun. Ca dovadă că nu mă înşel, că Naum e o şulfă,  e băgat imediat Şumudică la telefon. Un semn de lipsă de fair-play ! Exact ce scriam ieri. Fireşte că Şumudică s-a lăudat cu „performanţele sale” ,pe care în mod cert nu le are. Nu te poţi lăuda cu nişte egaluri sau 2-3 meciuri bune pe plan internaţional. Apoi l-a ironizat pe Dică fără a fi deranjat de manipulatorul intelectual din studio. Din contră, l-a provocat să dea mai multe. Mult aş vrea să ştiu câte beri au consumat Naum şi Şumi împreună de-a lungul vieţii!* Dică şi echipa la care lucrează au avut performanţe suficiente până anul acesta. Şi nu mă refer acum la 1986.  * Faptul că Astra e pe primul loc, absolut conjunctural, n-ar trebui să-i permită atâta libertate lui Şumudică…Sigur că Astra se poate mândri cu victorii recente în faţa Stelei, dar asta nu are legătura cu bunul simţ al antrenorului şi cu lipsa de echidistanţă a unui jurnalist-moralist.
Iată ce am găsit pe pagina celor de la Dolce Sport. 

Nicolae Dică, antrenorul secund de la Steaua, a ținut să răspundă acuzelor lui Marius Șumudică la finalul meciului câștigat de campioana României pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 3-1, în direct la Dolce Sport. 

“Noi nu am vorbit niciodată despre Astra. Antrenorul Astrei vorbește tot timpul despre noi. El, de altfel, a și recunoscut într-o conferință de presă că este prost. Îl respect pentru că a recunoscut public cum este. Nu vreau să intru în conflict cu el. Nu m-am întâlnit niciodată cu el, nu am ce să discut cu el. Antrenează de 15 ani și nu a reușit să câștige niciun trofeu” – a spus Nicolae Dică la Dolce Sport.

Marius Șumudică îl atacase pe Nicolae Dică după ce antrenorul secund al campioanei României declarase că toată lumea este atentă la Mirel Rădoi, alți antrenori fără licență dând în continuare indicații în Liga 1. 
„Pai, Pancu e antrenor la Voluntari? Eu nu l-am vazut! Sa vedem daca se ridica de pe banca. Pancu e jucator. Calul moare de drumul lung si prostul de grija altuia” – a spus Marius Șumudică.
 
P.S. Astra a bătut Botoşani-ul cu largul concurs al unui arbitru tembel care a eliminat, absolut nemotivat, un jucător încă din min. 15 când a acordat şi 11 metri! Şumudică a recunoscut că ai lui au jucat prost. A omis să spună că arbitrul a jucat bine!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here