Newt Gingrich, consilierul lui Donald Trump: „Madonna ar trebui să fie arestată”

0
14

Madonna-Womens-March aNewt Gingrich, consilier al lui Donald Trump, a declarat luni că Madonna „ar trebui să fie arestată” după ce artista a susținut un discurs la Marșul Femeilor din Washington, D.C., în care a spus: „M-am gândit îngrozitor de mult la aruncarea în aer a Casei Albe”.

În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Fox & Friends”, Newt Gingrich: „Ceea ce face ea este comparabil cu tinerii fasciști care aleargă prin oraș și sparg vitrinele magazinelor. Aceștia ar trebui să primească pedeapsa maximă. Asistăm la o nouă mișcare fascistă, iar Madonna face parte din aceasta. Cred că trebuie să ne luăm măsuri de protecție. Madonna ar trebui să fie anchetată și arestată”.

Ted Nugent a reacționat la rândul său, declarând că speră că „Madonna va fi anchetată de Serviciile Secrete după ce a spus că s-a gândit să arunce în aer Casa Albă”. Se știe că în urmă cu 5 ani, Ted Nugent a primit vizita Serviciilor Secrete după ce a avut mai multe declarații controversate la adresa lui Barack Obama. Ted Nugent este unul dintre susținătorii lui Donald Trump. Puteți citi mesajul postat pe pagina lui de Facebook aici: https://www.facebook.com/tednugent/posts/10154374628902297

Madonna a reacționat și pe contul ei de Instagram, postând următorul mesaj: „Nu sunt o persoană violentă, nu promovez violența și este important ca oamenii să înțeleagă discursul meu în întregime, nu scos din context. Știu că dacă acționezi din furie, nu rezolvi nimic. Singura cale de a schimba lucrurile în bine, este prin iubire”.

În timpul Marșului Femeilor, Madonna a spus:

„Mă auziți? Sunteți pregătiți să zguduiți lumea? Bine ați venit la Revoluția Dragostei, la revolta, la refuzul nostru, al femeilor, de a accepta această nouă eră a tiraniei. Nu doar femeile sunt în pericol, ci toate persoanele marginalizate. A fost nevoie de acest moment îngrozitor al Întunericului, să ne trezească dracului de tot. Se pare că ne-am culcat pe o ureche și am crezut că binele va învinge la final. Ei bine, iată că Binele nu a învins la aceste alegeri. Dar va câștiga până la urmă. Astăzi suntem departe de momentul final. Astăzi este doar începutul. Astăzi începe povestea noastră. Revoluția începe aici. Celor care insistă că acest Marș nu va schimba nimic, le spun doar atât: La dracu cu voi! Acesta este începutul unei schimbări necesare! O schimbare care va însemna sacrificiu, dar asta presupune o Revoluție! Da, m-am gândit îngrozitor de mult la aruncarea în aer a Casei Albe, dar știu că asta nu va schimba nimic”.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here