NICO a lansat single-ul si videoclipul „Oare cine?”

0
65
Nico
Nico

NICO s-a transformat total pentru noul videoclip. Are o noua culoare la par, si-a schimbat stilul vestimentar si a filmat in mijlocul unui foc.
Toata actiunea s-a desfasurat in cadrul filmarii noului videoclip pentru piesa „Oare cine?”.

O balada de dragoste revelatoare, piesa „Oare cine?” este compusa de catre sotul artistei, Laurentiu Matei, pe versurile lui Ovidiu Iordache. Pentru videoclip, NICO a colaborat cu regizorul Silviu Mindroc si a filmat pe parcursul unei zile, la studiourile din Buftea.

Intr-un decor de poveste, NICO a apelat la cateva trucuri stilistice si pe langa noua culoare a parului, artista are si o tinuta dramatica, inspirata de filmele si cultura western, cu accente dramatice, in concordanta cu studioul in care a filmat.

Oare stii?” face parte dintr-o serie de melodii de dragoste pe care NICO le-a lansat anul acesta. A inceput in februarie cu „Suflet pereche”, a continuat cu „Nebuni indragostiti”, iar toamna o aduce romantica si melancolica in „Oare cine?”.
NICO imbina cu succes cariera muzicala cu scena teatrului si a spectacolelor. Printre reprezentațiile de la teatru, artista pregateste multe surprize muzicale.

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here