Nicușor Dan: O cincime din blocurile din Capitală au căldură sub parametri. „Sunt țări europene în care e o normalitate să ai 19 grade”

Articol preluat de pe site-ul Digi24

0
168

Aproape o cincime din blocurile din București primesc căldură sub parametri, spune primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Aceasta, în condițiile în care noaptea trecută au fost minus 11 grade Celsius în Capitală și astfel de temperaturi scăzute de iarnă se anunță și în perioada următoare.

Nicușor Dan a venit cu o precizare pe Facebook, spunând că „au început să apară interpretări” ale unei declarații făcute la Digi24.

„Am spus că sunt țări în care temperatura de 19 grade în casă este normală, dar nu am spus că e normal să ai 19 grade în casă, la București. Un sistem de încălzire normal e un sistem în care fiecare are în casă ce temperatură vrea și plătește proporțional. Toate acțiunile mele din aceste două luni și jumătate de mandat au urmărit ca, pe termen mediu și lung, să avem un astfel de sistem”, scris primarul general.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/nicusor-dan-o-cincime-din-blocurile-din-capitala-au-caldura-sub-parametri-sunt-tari-europene-in-care-e-o-normalitate-sa-ai-19-grade-1436378

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here