NIKKI SIXX ÎI DĂ UN SFAT LUI JUSTIN BIEBER

0
44

Dacă v-ați uitat în ultima vreme la televizor nu aveți cum să nu fi aflat despre peripețiile lui Justin Bieber cu poliția (a fost arestat pentru curse ilegale și posesie de droguri în Miami, se confruntă și cu acuzații de violență, asta ca să amintim doar câteva). Dar iată că ajutorul vine de la o persoană care le-a văzut și le-a făcut pe toate: Nikki Sixx e la Motley Crue.
 
În cadrul sesiunii „Ask Me Anything (AMA)” de la Reddit, Nikki Sixx a fost întrebat ce sfat i-ar da lui Justin Bieber. În loc să îl ia peste picior, așa cum se așteptau jurnaliștii, dar și fanii lui, Nikki i-a oferit un sfat cât se poate de serios.
 
„Trebuie să ai mereu în minte care este publicul tău țintă. Atunci când te adresezi unor fetițe de 11 – 15 ani, nu poți să te promovezi fumând iarbă sau afișând o imagine de golănaș. Înțeleg că ai 19 ani și că aleargă hormonii prin tine, dar trebuie să îți folosești creierul și să lași publicul tău să crească alături de tine. Prin astfel de ieșiri îți lași publicul în urmă, iar pentru oamenii care te apreciază situația este confuză… În locul tău, aș ține cont de publicul meu”, a declarat Nikki Sixx.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here