LIPSA ACUTĂ DE INVITAŢI

0
52

*Adrian Izvoranu era la A3…din reflex nu l-am ascultat…spunea ce trebuia acelui canal. Peste 45 de minute era la B1 TV…B1Tv a făcut obsesie pentru Surugiu, sindicalist poliţist…indiferent pe ce subiect…mai e şi Anton Hadar, care e sindicalist din învăţământ, Alma Mater…orice subiect i se potriveşte…Dacă la unii jurnalişti se mai justifică disponibilitatea dezbaterii multor teme, la aceşti domni e jenant, de prost gust…Lipsa de respect faţă de public devine pe zi ce trece mai acută…Fiecare moderator are o listă de invitaţi permanenţi…nu contează competenţa lor…să iasă la număr!
*A revenit Sabin Orcan la B1TV, dar este acolo şi Andreea Pora…tot mai imposibilă..
*Şi Simona Catrina semnalează câteva nume abonate de prea mult timp la tv: Monica Tatoiu, Paula Iacob (noul val), Florin Condurăţeanu, Hanibal Dumitraşcu, Mirela Zivari dar şi Monica Pop, care nu se mai limitează la oftalmologie ci pătrunde cu elan în orice subiect din orice domeniu…
*Mircea Geoană are o expunere frumoasă despre rolul sportului în viaţă, în diplomaţie…El a făcut sport de performanţă, mărturiseşte la Realitatea…mi-a devenit brusc aproape simpatic! Alte teme discutate nu m-au interesat! Pe ecran scrie că „Simona Halep a fost călcată în picioare acasă!”…nu cred că e adevărat…cu excepţia lui Banciu şi poate a unor blogeri demenţi, în rest au fost numai elogii, poate chiar în exces!
* Turcescu a citit un comentariu corect al unei telespectatoare. Ea observa că presa, zisă de dreapta, demolează constant orice mişcare, tentativă de consolidare a dreptei, a opoziţiei. Orice candidat, partid nou, e desfiinţat mult mai aprig de jurnaliştii care se declară de dreapta. Cam asta a observat doamna şi nu cred că a greşit. Robert face un pariu că Ponta nu va fi candidat la Cotroceni!
*Lipsa de subiecte şi invitaţi se simte şi mai acut în sfera mondenului morbid. Capatos îi are mai mereu la telefon pe soţii Prigoană. De câte ori am butonat, am nimerit peste ţipetele celor doi şi intervenţiile de prost gust, provocatoare ale lui Dan „Lombroso”. Azi Prigoană s-a enervat că se dădeau imagini cu doctoriţa care i-a fost prietenă, amantă, n-aiba ştie…A cerut să nu se mai dea, iar Capatos a spus că el la ameninţări face urât, aşa că a mai dat un set de imagini (altfel, banale, nerelevante). Prigoană a închis…Fireşte că nu va face nimic, dar felul în care a reacţionat Lombroso, arată adevărata lui faţă de arogant şi abuziv…Cam aşa-i divertismentul nocturn!*

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here