Nu, Compactul nu s-a spart (4.07)

0
159

Paul Ciuci Lelut Vasilescu Compact aArticol de Iulia Radu
De azi de dimineață trăiesc un vis urât. Citesc postări pe Facebook, articole în presă despre „ruptura” dintre Paul Ciuci și Leluț Vasilescu. „S-a spart Compact”, scrie site-ul miscareaderezistenta.ro; într-un articol din Libertatea („Leluț Vasilescu dat afară din Compact”) citesc despre sume imense de bani; Antena 3 titrează cu litere de-o șchioapă „Una dintre cele mai cunoscute trupe din România s-a destrămat”. Sunt schimburi dure de replici între cei doi, sunt aruncate cuvinte grele, care nu fac decât să îi întristeze pe fani. Știu că istoria trupei Compact este una tumultoasă, dar la fel de bine știu că, indiferent de vremurile tulburi, MUZICA trupei Compact a trecut testul timpului fiind astăzi fredonată de trei generații. Pentru orice fan este traumatizant să-și vadă idolii „la cuțite”. E cu atât mai rău să vezi cum presa cântă Prohodul trupei Compact, deși nu este cazul. Paul Ciuci (voce, chitară) a anunțat că trupa va merge mai departe în componența: Cătălin Tuţă – Popescu – clape, voce; Ionuţ Micu – tobe; Adi Niţulescu – bas. Sunt convinsă că trupa va suna bine pentru că toți sunt muzicieni buni. Știu că Ionuț Micu a mai cântat cu Compact, ținându-i o vreme locul lui Leluț. Poate ne vom bucura și de piese noi în această nouă formulă.
Nu mi-am închipuit că, pe 15 iunie, i-am văzut pentru ultima dată pe aceeași scenă pe Paul Ciuci și Leluț Vasilescu. Sincer, îmi va lipsi veselia Megastarului! Pe Adrian Kiselef și pe Alex Miu îi știu mai puțin, ei fiind tineri și veniți relativ recent în trupă (eu i-am văzut o singură dată în concert).
Știu că mulți se vor plasa fie într-o tabără, fie în cealaltă. Eu prefer să mă bucur de muzica trupei Compact (indiferent de perioadă) și sper să-l văd pe Leluț din nou pe scenă cu un nou proiect!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here