NU NE PLAC JUCĂTORII? ÎI CAFTIM, ÎI DEZBRĂCĂM!

0
82
sursă foto: gsp.ro

Armata nu e capabilă nici să-i proteje pe antrenorii și pe jucătorii proprii? Te bat suporterii? Decebal Rădulescu (eternul veninuț de la DigiSport) zice că suporterii au dreptate, e firesc să fie nemulțumiți. Unde scrie că o echipă născută de mintea bolnavă a lui Talpan, trebuie să se califice imediat în Liga a treia? Nici n-a început de unde trebuia! *Talpan caută soluții de calificare fără joc, să sară etapele. Dacă nu au psihiatri la Minister, măcar să apeleze la unii externi.

Păi nemulțumirea se exprimă astfel? De la astfel de ”jurnaliști” (manipulatori fără scrupule) s-a ajuns la violențele de azi. Am văzut secvențe pe teren care semănau cu bătăi de stradă, bătăi care nu aveau voie să se petreacă la fotbal. F.R.F. nu are nimic de spus? Imaginea sportului nu mai interesează pe nimeni?

*”Suporterii” de acest gen au fost și pe 10 august 2018 în Piața Victoriei, dar și la alte evenimente nesportive! Pentru asta sunt cultivați, încurajați, tolerați ?

De ce atâta caz după demisia lui Lăcătuș? Ce performanță a avut antrenorul Lăcătuș în toată cariera? A nu se confunda cu jucătorul. Dacă e adevărat că ar merge la CSA Steaua Victor Pițurcă, atunci acolo se vor produce mari schimbări. Greu de crezut că militarii vor accepta condițiile lui. Pițurcă a răzbunător, va face orice să ajungă în prima ligă. Vedem peste 3 ani!

 

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here