NU POT UITA ACEASTĂ NOAPTE! 30.12

4
3

andrei partos si andrei jr partos la radio romania 2017Am vrut să fie o noapte a Diasporei. Ultima din 2017.  Aveam un invitat, care trebuia să vină cu o trupă americană. N-a reușit. Am renunțat în ultima clipă. Aveam interviul înregistrat cu Attila Viranyi și Marius Luca (ambii foști colegi la Metropol). Primul venea din Germania, al doilea din Canada. Am mai scris aici despre ei. Stabilisem un interviu telefonic cu Anca Graterol, fostă Catena, dar și Rosi Vista, iar mai nou Ignore the Sign (din Germania). De 27 de ani, fiul meu cel mare locuiește în Suedia. N-am avut ocazia să-i arăt locul meu de muncă, așa că l-am invitat. Și-a lăsat soția și copilul de doi ani și 6 luni la hotel și a venit cu mine. Brusc mi-a venit ideea că e tot om din diasporă, că este printre cei care s-au adaptat excelent, au reușit. A plecat după Mineriadă, a fost „Golan mic” în Piața Universității. Acum e stomatolog respectat. L-am prezentat drept un tânăr de succes, Andre Wikholm (numele lui din acte, dar în certificatul de naștere este Andrei Partoș) și i-am luat un interviu serios. Am avut amândoi emoții, pentru că n-am spus nimic despre raporturile noastre. Abia după ce a ieșit din studio am mărturisit pe post. Unii, care ne-au văzut pe live streaming, au avut unele bănuieli. E posibil să semănăm. Foarte puțini l-au văzut pe pagina mea de FB. Experiența în sine a contat enorm pentru mine. Nu cred că sunt mulți cei care trec printr-o astfel de întâmplare. Ne-am jucat extrem de firesc rolurile de musafir și gazdă, fără să fi premeditat. Fără scenariu, fără nicio pregătire. L-am întrebat doar, înainte de a pleca de acasă, ce piese preferă, pentru a le dedica celui mic și soției (ea asculta, dar nu înțelegea nimic, fiind suedeză). Sunt mândru de el, sunt fericit că am trăit aceste minute, care m-au încărcat cu energie. Rămâne să reușesc o vizită nocturnă și cu fiul cel mic (6 ani) și mă pot retrage liniștit! Pentru că Radioul este viața mea! Iar fiii mei sunt cele importante semne al trecerii mele pe Pământ!  Să fie sănătoși și fericiți!

4 COMENTARII

  1. Mie nici nu mi-a venit sa cred. Ma uitam si ma intrebam daca vad bine. Nu-l mai vazusem pe Andrei de 27 de ani. M-am bucurat sa aud ca este bine si am observat cu mare placere cum baietelul de 12 ani a devenit un barbat fin si educat. Si asta ne bucura cel mai mult pe noi parintii, sa vedem copiii nostri reusind asa de frumos in viata. Cu toate ca mi s-a parut ciudat faptul ca nu se pomenea de relatia tata-fiu in emisiune. Un moment m-a dezorientat si m-am simtit confuza, dar mi-am revenit rapid. 🙂
    Un an nou plin de bucurii si impliniri!
    /Silvia

    • Mulțumesc, Silvia! Mi s-a părut mult mai interesant să discut serios cu un tânăr din Diasporă decât să facem glume tată-fiu. În fond emisiunea e pentru ascultători. Mă bucur că l-ai redescoperit pe Andrei! (Andrei Partoș)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here