O categorie de bilete epuizată la concertul susținut de Al Bano si Romina Power la București

0
131

Albano+RominaFanii lui Al Bano si ai Rominei Power s-au grabit sa-si asigure un loc in sala la marele concert din 5 noiembrie: o categorie de bilete este deja epuizata, iar alte doua vor deveni in curand indisponibile!

 
Biletele cele mai ieftine – cele la 150 de lei au fost epuizate! In acest moment fanii mai au la dispozitie bilete cu preturi cuprinse intre 200 si 600 de lei. Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 a renascut si vine la Bucuresti sa-si bucure fanii cu cele mai cunoscute hituri! De la „Ci Sarà”, „Acqua di mare”, „Sharazan” si „Dialogo” la „Libertà” si „Felicità”, toate vor putea fi ascultate la Sala Palatului pe 5 noiembrie, insusi Al Bano promitand in mesajul video transmis fanilor ca seara de 5 noiembrie va fi una incredibila!
 
Fanii care inca nu si-au achizitionat bilete pot opta pentru una dintre urmatoarele categorii:
– 600 lei (categoria VIP)
– 500 lei (categoria 1)
– 400 lei (categoria 2)
– 300 lei (categoria 3)
– 200 lei (categoria 4)
150 lei (categoria 5) – SOLD OUT
 
Biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!
 
~~Concertul „AL BANO featuring a very special guest – ROMINA POWER” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events.~~

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here