Mircea Vintila si Brambura, concert la Hard Rock Cafe (18 noiembrie)

0
29

Mircea Vintila & Brambura 18 noiembriePe 18 noiembrie, de la ora 22:30, vestitorul toamnei bucurestene, Mircea Vintila, acompaniat de trupa Brambura, canta la Hard Rock Cafe, intr-un concert devenit traditional si asteptat cu mare interes de iubitorii muzicii adevarate. Interesul publicului este unul crescut, categoria de bilete VIP epuizandu-se rapid.
Ritmurile toamnei, nostalgia verii, iubiri mai noi sau mai vechi, oameni ai timpului lor vor prinde glas prin intermediul lui Mircea Vintila. „Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curand”, „Peste rabdari”, „Musette” sunt numai cateva dintre motivele care va vor face sa zambiti, sa cantati, sa fiti melancolici si sa visati la timpurile cand toate erau la locul lor. Un concert pe care niciun iubitor de muzica buna si versuri cu talc nu are voie sa-l rateze.
 
Pentru acest eveniment mai sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete, in numar limitat:
Categoria 1 – 60 lei loc la mese in fata scenei
Categoria 2 – 40 lei loc la mese in sala 
Biletele sunt disponibile in oficiile Postei Romane, magazinele Germanos si magazinele Inmedio, semnalizate cu sigla bilete.ro, libraria Mihai Eminescu si online, pe bilete.ro si iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/site/event/25977/) .
 
Organizator: Kompas Events  

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here