O LECȚIE PENTRU BECALI! 3.03.

0
108

Nu pot să mă pronunț privind calitățile de antrenor ale lui Mihai Teja. Nici despre Nicolae Dică nu e corect să afirm că nu le are cu meseria. Ambii au fost torpilați de tandemul sinucigaș, Becali- M. Stoica. Am văzut toate meciurile din 2019. Cu Craiova s-a jucat ceva fotbal, a existat motivație. În rest, anarhie! Ieri Moruțan, abia intrat în repriza a doua, se cerea afară, deși știa că nu se mai pot face schimbări. Pintilii se accidentează la fiecare meci. Momcilovici nu mai revine. Planici se reaccidentează. Echipa nu are portar de rezervă. Echipa ”de milioane” e varză și doar norocul i-a adus trei egaluri cu Chiajna, Călărași, Voluntari. Un loc 3 la final de campionat ar fi onorabil pentru echipa asta, dar s-ar transforma într-o lecție fermă și clară pentru Becali. Ori lasă echipa și antrenorii să-și facă treaba fără veninul lui cotidian în media, ori lasă fotbalul și-și vede de oile lui. A treia soluție nu există!

Niciun alt patron de club nu beneficiază de servilismul presei!

  • Man n-a jucat, dar GB îl acuză și acesta! Delirul, în formă continuată, îl aveți mai jos, preluat din Sport.ro:

„Man e si el vinovat ca da cu capul, s-a smecherit si el si da cu capul”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Patronul FCSB are planuri mari cu Dennis Man. Gigi Becali a declarat in numeroase randuri ca va lua zeci de milioane de euro pe Man si ca nu-l va vinde pana cand nu va obtine atat cat isi doreste.

La inceputul lunii ianuarie, Gigi Becali anunta ca a primit o oferta pentru Dennis Man, ca a cerut 30 de milioane de euro si ca, daca nu il va da pe fotbalist, la vara va cere 50 de milioane de euro pentru el. 

„E o echipa mare de tot. Nu, nu esta vorba de zona araba, e echipa mare. Le-am cerut 30 de milioane de euro. Daca nu il dau acum pe Man si luam campionatul, la vara il dau cu 50 de milioane de euro”, spunea atunci patronul FCSB.

Stoian, Stan și Matei nu-s de FCSB!”

Nu mai are încredere în echipă și de asta nu se mai duce la meciuri? Păi nu se duce ca să nu-l huiduie spectatorii, pentru că toți știu cine a dus echipa în fundătură. De când i-a intrat în cap că se pricepe, a distrus tot ce a construit. De 4 ani echipa se degradează ca joc, ca performanță, public și condiții (nu are stadion, nu există teren propriu). Stoian va regreta o viață că a lăsat Italia pentru mizeria de aici.

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here