O NOAPTE BOGATĂ! 14.01.

0
87

Mona Trifu Mihai Manea Mike Godoroja Florentin Milcof Blue SpiritAm început ziua la Radio, așa cum e nornal cînd trec dinspre vineri spre sîmbătă. S-au adunat 746 de nopți. Sâmbăta a început cu vizita scurtă și plăcută a organizatorilor și inițiatorilor Revelionului Artiștilor , Mona Mihaela Trifu și Mihai Croco Manea. De 5 ani evenimentul a crescut și acum e tot mai interesant atât pentru public (bilete foarte ieftine, de numai 20 lei) cât și pentru lumea artistică, impresari, jurnaliști, prieteni ai cluburilor. Berăria H găzduiește și această ediție, cum a făcut-o și anul trecut. La mulți ani tuturor!
A revenit în studio Mike Godoroja cu formula 2017 a trupei sale. Acum este din nou cu Florentin Milcof  Othello (a revenit în grupul la fondarea căruia a contribuit acum 20 de ani, cu numeroasele sale clape), Alin Păun (chitarist foarte tânăr, școlit de Nicu Patoi), Dan Socheri (percuție, tobe) și Tibi Duțu (bas). Pentru o formulă creată în 6 luni se poate spune că totul a sunat foarte bine (e părerea celor de acasă). A lipsit un cablu, care l-a scos din joc pentru o primă piesă pe basist, dar s-a găsit unul în studio, așa că trupa completă a putut arăta ce poate chiar și după 3,00 dimineața. Mike și colegii săi sunt și ei invitați la Revelionul Artiștilor așa că a fost o repetiție binevenită. Pentru cei interesați produsul de căutat este ”Hippie cu diamante-Stihuri de blues și cântece psihedelice” care include album extins DVD și HD Audio. Este o ediție specială pentru colecționari. În acest an noua formulă Blue Spirit lucrează cu Mike la un alt proiect despre care veți afla curând.
Am sperat să am și o bucurie sportivă odată ajuns acasă. De la 5,30 am urmărit finala Monica Niculescu-Elise Mertens de la Hobart. Din păcate jocul Monicăi a fost teribil de slab, de lent, de neinspirat. De parcă era acolo dusă cu forța. A pierdut cu 6-3, 6-1 în fața unei jucătoare care nu era în Top 100!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here