O POSTARE CLARĂ ȘI CU SENS! BRAVO DOAMNA DOCTOR!

0
115

proteste 10 august bucurestiMi-a plăcut această postare semnată de Anca Gîlcă și i-am cerut acordul s-o preiau. E nevoie de stil, de ironie, de școală pentru a face față valului imens de prostie și ură. Anca și prietenele ei au fost în Piața Victoriei pe 10 august. Și nu le-a fost bine, deși sunt medici, deși nu i-au deranjat cu nimic pe jandarmi. Citiți cu atenție. Mă bucur că și cei tăcuți de acum 4-5 ani devin vocali. Mai sunt speranțe!
 
Multumesc prietenilor mei de fb,simpatizanti,cotizanti, postaci sau platiti de partidul de guvernamint, pentru ca ,in fiecare zi ,cu dragoste de oameni ,de tara si de adevar,incearca sa ne arate noua,”sorosistilor”,in ce mare eroare ne aflam.Dupa revolutie,partidul ,aflat atunci (si acum)la putere, a incercat, cu toate mijloacele, sa pastreze suveranitatea si independenta Romaniei,sa „nu ne vindem tara”.A urmat exemplul stramosilor nostri:a distrus padurile,a desfiintat fabricile si uzinele,ca vrasmasul sa nu le poate folosi ,a ars holdele ,distrugind sistemul de irigatii ,toate comorile,avutiile tarii le-a ascuns in curtile unor reprezentanti de seama ai partidului,curti care au trebuit marite,pe banii statului,sa fie suficient de incapatoare si sigure.A oprit constructia de autostrazi,sa nu permita dusmanului sa inainteze pe pamint romanesc.
Sanatatea trebuia si ea sa scape de influenta lumii occidentale,decadenta si corupta,intoarcerea la leacurile babesti fiind ,de altfel singura solutie in care au investit.
S-a ocupat de educatie si invatamint:a facut facultati si universitati in orase mici ,dar istorice,unde soferi,sudori,femei de serviciu,ca niste feti frumosi,au devenit ,peste noapte, juristi,procurori…sau ce si au dorit,creind astfel o noua elita.A intarit protectia sociala,ajutindu i pe cei nevoiasi ,cu…galeti,cizme de cauciuc,ulei,excursii in tari exotice.
Sigur, independenta si suveranitatea unei tari se asigura prin lupta…singeroasa,pentru ca dusmanul e necrutator,asa se explica romanii morti la ,,revolutie”(singura tara din blocul de est cu victime omenesti) ,mineriadele,brutalitatea jandarmeriei din seara de vineri.
Nu pot sa uit acest mare bine, daruit de cei care conduc tara de 28 de ani,asa ca ,va rog,iubitori si aparatori de PSD,prieteni cu mine pe fb,haideti sa ne despartim,pentru ca,ne stinjenim reciproc ,si pentru ca , monologul il accept doar la teatru.
P.S.Inteleg din postarile voastre ca, nu coruptul e de vina ,ci corupatorul viclean si lacom
P.S.Stiu,care opozitie ?
P.S.Cecitatea si cinismul sint boli,adeseori incurabile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here