O ZI IMPORTANTĂ 8.09.

0
19

Afis Gala HOP 11 septembrie aSFÂNTA MARIA e o sărbătoare mare, aşa că o consider de păstrat în memorie. Spre deosebire de 15 august aici ” e voie să ne bucurăm” ! Le urez şi de aici tuturor celor care poartă acest nume şi derivatele să fie sănătoşi (sănătoase), fericiţi(fericite)! N-am simţit aerul de sărbătoare creştină în jurul meu, nici măcar pe FB., dar poate că românii se simt jenaţi să se bucure într-o zi de marţi. Poate în 2016 vă veţi manifesta mai deschis!
 
 ALTELE REŢINUTE PE 8 SEPTEMBRIE.
* Voi aţi înţeles? Cum poate Kovesi să anunţe că un dosar se apropie de final? Şefa DNA ar trebui să ne spună în toate cazurile cum mai stă, nu? Sau numai la Premier ştie că e pe terminate? Şi dacă în cazul Oprescu n-a fost flagrant, de ce au afirmat procurorii că ar fi fost. Cum vine aia, un „flăgrăntuţ”? Şi dacă n-a fost de ce l-au arestat? Avea bani marcaţi asupra lui? Păi e dovadă de luare de mită! Doctoraşul-primar poate fi acuzat de multe (presupun) dar prost nu e, aşa că e posibil să nu stea mult la mititica!
GALA HOP A TÂNĂRULUI ACTOR
A început azi o nouă ediţie a unui Festival important, necesar. UNITER în colaborare cu Vox Maris Grand Resort organizează, dar promovarea suferă puţin. Se puteau organiza excursii cu preţ redus pentru 3-4 zile la mare, la Costineşti. Sigur se găseau 100-300 de doritori. Peste 30-40 de persoane au participat la un concurs de 10 zile durată pentru a obţine cazarea în timpul Festivalului. S-a derulat pe pagina de Facebook a Vox Maris Grand Resort. Simplu, clar, nimic elistist.  În Costineşti nu cred că există vreun afiş pe străzi. Menţionez că intrarea la spectacole este liberă! Teatrul trebuie să vină spre public, nu să se izoleze!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here