OPOZIȚIA SE LEGITIMEAZĂ LA A3 ?

0
73

La A3 apare al treilea om de la USR-Plus în trei zile. Dragoș Pâslaru se chinuie să dea replici unor indivizi ca Șerban Nicolae, C. Harnagea, Ciuvică, Ursu, Gâdea și încă unul care e mereu acolo,un tupeist cu ifose, Savaniu, cred. Inutilă încercarea invitatului. Cred că băieții de la USR-Plus au intrat într-o vrie masochistă. Trist. Nu-i obligă nimeni și nimic să meargă la jegurile alea care-și zic, uneori, ”jurnaliști”. Și totuși se duc. Pentru rating? Pentru credibilitate? Nu au cum să iasă bine, când discuția e disproporționată. Sunt 5 la unu! Brusc, Gâdea &Co vor să pară apărătorii cetățenilor români umiliți în orașele Europei.

CINE IUBEȘTE DIASPORA?

Știați cine iubește Diaspora? PSD și slugile lui Voiculescu. Asta am aflat abia acum. Opoziția simte nevoia să se legitimeze tocmai la A3? Mi-a părut rău de Pâslaru (care nu-i un tip apt pentru polemică, n-are voce, n-are verb, nu-i un comunicator cu exercițiu), care s-a văzut anchetat, judecat, condamnat de un mizerabil ca Șerban Nicolae. Pentru C.N.A. nu e o problemă de lege o astfel de emisiune?

HOP ȘI AGITATUL…

A venit și Badea să-l acuze pe sărmanul Pâslaru de un contract cu județul lui Dragnea sau așa ceva. Nu contează. El se visează procuror, dar e nevrotic, agitat, bântuit de ură și zeci de paranteze. Se laudă că a donat bani pentru victimele de la Colectiv.Ce frumos. A dat și dovada. Bun creștin.Consideră că cei care au ieșit în stradă atunci sunt ”profitori”, printre care s-ar fi aflat și Pâslaru. ”Cu toată dragostea vă spun”, ”Iertați-mă” și alte clișee au abundat în gura-i schimonosită. Dacă nu urla Ciuvică, mai stăteam!

*Copiii ăia au murit, domnule Gâdea, la Colectiv pentru că niște prieteni de-ai tăi (remember Piedone în partidul cui era?) și-au bătut joc dând aprobări unor iresponsabili și pentru că protejații tăi de la Sănătate, de la SMURD, de la orice, n-au vrut, n-au putut interveni la timp. Și să nu uităm cum a reacționat atunci B.O.R. față de victimele de la Colectiv! Ce zici domnule teolog?

*Angajatul roșu (avea și tricou roșu pe 30.05) de la Realitatea, C. Rogozanu a început să latre, să dea lecții de jurnalism. Pe cine dă exemplu pozitiv? Pe Alina Mungiu Pippidi! Nimic de spus în plus. Ăsta face un rating imens în bărcuța lui Gușă! ”Învățați să credeți în jurnaliștii, pe care nu-i suportați”. Ăsta da, îndemn de ființă superioară care știe cât e de antipatic.

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here