Parodie cu Elena Udrea și un castravete, la TVR | Turcescu: „Stelian Tănase, ești un nenorocit. Nu mai plătesc abonamentul!”

0
133

Articol preluat de pe site-ul reportervirtual.ro
dragos-patraru-udrea-tvr1O scenetă difuzată aseară de TVR 1 în emisiunea „Starea Nației”, realizată de „pamfletarul” Dragoș Pătraru, a determinat o reacție vehementă a jurnalistului Robert Turcescu.
 
Pătraru, realizatorul emisiunii de pamflet de la postul public după ce s-a transferat de la România TV, a realizat o parodie după melodia care va reprezenta România la Eurovision.
 
El și-a pus o perucă blondă cu breton, interpretând-o pe Elena Udrea și a folosit un castravete în loc de microfon:
 

 
 
Parodia intitulată „Hit Euroevaziune: Să fur de la capăt” a determinat reacția vehementă a jurnalistuluiRobert Turcescu (Nașul TV), care a semnalat scena pe contul său de facebook, și care afirmă că a decis să nu mai plătească abonamentul la TVR cu orice risc:
Stelian Tanase, esti un nenorocit! Daca pe postul public admiti sa fie difuzata o mizerie ca asta insemna ca ai luat-o razna! Gata, de azi refuz sa mai platesc abonamentul la TVR chiar daca ajung sa ma bat cu statul in procese!
 
Dragoș Pătraru s-a transferat la TVR în august 2014. Dragoș Pătraru nu mai apăruse pe post la România TV, televiziunea de știri controlată de Sebastian Ghiță, de când Dan Diaconescu și-a început emisiunea „OTV Live” la România TV. DD a intrat inițial la ora 23.00, pe tronsonul lui Pătraru, apoi a fost mutat după miezul nopții, însă emisiunea lui Pătraru n-a mai intrat în grilă.
 
sursa: reportervirtual.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here