PAULA SELING & OVI – din nou la EUROVISION – VIDEO

0
167

Dupa o lunga asteptare, MIRACOLUL incepe sa devina realitate! Intoarcerea duetului PAULA SELING & OVI la cea mai importanta competitie muzicala europeana prinde contur si fanii celor doi artisti si ai fenomenului EUROVISION, in general, au de ce sa fie multumiti. Piesa « Miracle » in varianta masterizata se afla disponibila ca single oficial pe youtube  intr-un lyric video realizat de Radu Bucura. Productia audio este semnata de Beyond 51.
 
« Miracle » este  scrisa  de Ovi Jacobsen, Phillip Halloun, Beyond 51 si Frida Amundsen. Piesa va fi inscrisa la selectia nationala pentru Eurovision. Cei doi artisti sunt cel putin la fel de increzatori in succesul lor ca in 2010, cand au ocupat cu « Playing With Fire » locul 3 in marea finala de la Oslo. O insiruire a argumentelor pe care se bazeaza ar fi de-a dreptul superflua, in acest moment.
Interesant este ca, dupa performanta din 2010, atat Paula , cat si Ovi s-au bucurat sau, altfel spus, au fost mai mult sau mai putin placut agresati de nenumarate propuneri referitoare la Eurovision. De exemplu, Paula a primit in anii precedenti peste 100 de piese din partea a numerosi compozitori din tara si din intreaga Europa (de la Suedia si Marea Britanie la Croatia sau Macedonia). La randul sau, Ovi s-a confruntat cu cereri de compozitii venite de la interpreti sau producatori din diverse tari. Amandoi au rezistat tentatiei pana acum, cand au considerat ca este momentul potrivit sa recidiveze tot impreuna in tentativa lor de a realiza…miracolul, adica aducerea finalei europene in Romania. Ideea revenirii lor pe scena Eurovision pare a fi consonanta cu asteptarile internationale, daca e sa ne luam dupa semnalele inregistrate pe site-urile si blog-urile specializate. Dar, pana una-alta, ei trebuie sa treaca prin furcile caudine ale pre-selectiei nationale si apoi, eventual, sa se confrunte live cu ceilalti concurenti alesi de juriu. Deocamdata, cei doi repeta in vederea mai multor spectacole care vor avea loc in diverse orase din tara pentru prezentarea piesei in fata celui mai important judecator, publicul.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here