Paula Seling, Ovi şi Andreea Raicu deschid noul sezon O dată-n viaţă

0
36

Emisiunea Iulianei Tudor revine în direct la TVR 1 şi TVR+ vineri, 14 martie, de la ora 21.00
 
Iuliana Tudor începe, pe 14 martie, un nou sezon al îndrăgitei emisiuni O dată-n viaţă, ce intră în cel de-al şaptelea an de când se află în topul preferinţelor telespectatorilor TVR 1. Din această primăvară, emisiunea revine la ziua care a consacrat-o în programul TVR 1, vinerea, când, de la ora 21.00, telespectatorii sunt invitaţi în faţa micilor ecrane, pentru a-şi vedea vedetele preferate în ipostaze inedite, de reprezentanţi ai folclorului, alături de interpreţi de primă clasă ai muzicii populare româneşti.
Prima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon, difuzată în direct pe 14 martie, se anunţă una surprinzătoare, oaspeţii Iulianei în platou fiind Paula Seling şi Ovi, recent calificaţi pentru faza internaţională Eurovision, cărora le se alătură frumoasa vedetă de televiziune Andreea Raicu.
Au demonstrat că formează o echipă foarte bine închegată. Vineri seară, însă, sunt adversari. Paula şi Ovi fac parte din echipe diferite la O dată-n viaţă, reprezentând fiecare o altă zonă a ţării. Paula Seling se alătură maramureşenilor Cornelia şi Lupu Rednic, iar Ovi încearcă ipostaza de… oltean, ajutat de Constantin Enceanu. Andreea Raicu este puternic susţinută de Matilda Pascal Cojocariţa, pentru a reprezenta cu succes zona Moldovei. Ansamblul Doina Gorjului completează atmosfera de veselie din platoul TVR.
„Cred că pentru orice om de televiziune, şapte ani în care să rămână între primele preferinţe ale publicului din ţara sa este o performanţă tot mai greu de atins. Mulţumesc tuturor celor care ne-au fost alături încă de la început, dar şi celor pe care-i vom câştiga de acum înainte! Pentru că 7 este numărul perfecţiunii, e firesc să-mi doresc un an perfect pentru O dată-n viaţă. Eu şi echipa suntem pregătiţi. Spectacolul continuă”, declară Iuliana Tudor la începutul noului sezon.
Noul sezon O dată-n viaţă păstrează reţeta care a consolidat acest format în preferinţele românilor: Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul instrumental al emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe – actorii Maria Buză şi Marius Rizea – revin cu momentele de umor. De asemenea, cei mai iubiţi interpreţi de folclor vor face duete remarcabile împreună cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie urmând să fie prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor. Şi în acest sezon, gazda va fi ea însăşi protagonista unor momente speciale, în care va fi pusă în situaţii neaşteptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here